Moje prebujenje

Moje prebujenje Preverjeno

Ocene

Opis

Sem Tanja Podreberšek Sekirnik, srečno poročena mati dveh čudovitih otrok z varno službo v državni upravi, urejenim domom in kreditom.

Ja do pred kratkim sem imela vse to in večina ljudi je rekla, da imam sanjsko življenje. Jaz pa sem želela mnogo več, želela sem ustvarjati, želela sem spoznavati življenje, želela sem veselje, srečo, zadovoljstvo 24 ur/dan, želela sem osrečevati ljudi, želela sem ustvarjati svetlobo, želela sem ljudem pokazati kako lahko presežejo ovire… in spoznala sem, da preprosto želim (tako kot vsi) živeti svoje poslanstvo, za katerega pa nisem imela časa, zato sem sem iz svojega življenja, po 10. letih, črtala varno službo v državni upravi.

Marsikdo me ni razumel. Pot in odločitev nista bili lahki a se je izplačal vsak korak, kajti šele sedaj sem se prebudila in resnično Živim.

Za sabo imam ogromno tečajev, delavnic, seminarjev… vsak izmed njih mi je prinesel košček v moj mozaik znanja in izkušenj, vsak izmed njih me je tudi popeljal bližje k moji življenjski poti po kateri sedaj z veseljem in izjemno lahkotnostjo hodim.

 

In sedaj, ko sledim svoji čudoviti življenjski poti, sem tukaj zato, da prebudim tudi vas, da tudi vi spoznate in začnete živeti življenje, ki si ga želite, življenje ki si ga zaslužite in predvsem življenje, ki bo uresničevalo vaše življenjsko poslanstvo. Kajti vsak izmed nas ima ogromno darov, nešteto talentov in toliko potencialov, ki jih moremo samo prebuditi ter jih živeti.

Resnično je prišel čas, da se prebudimo iz tega predooolgega spanja, da stopimo iz cone ugodja in udobja ter začnemo živeti.

Moj namen in želja je, da vas nežno popeljem v vaš čudovit svet (ja, čudovit je!), da skupaj raziščemo kdo ste, kaj so vaši potenciali, vaši darovi, kaj je vaše življenjsko poslanstvo in hkrati da začnete razreševati, spuščati in raztapljati stara prepričanja, vzorce, navade, da spustite ali ozdravite toksične odnose, situacije in dogodke. Priznam ne bo lahko, bo pa izjemno očiščujoče in rezultat bodo zdravi, močni temelji na katerih boste lahko zgradili mogočne gradove, gradove svojih sanj.

Ste pripravljeni?

Za vas imam ogromno orodij, tehnik, vaj, meditacij… vsem pa je skupno, da sem jih jaz zadnjih 10 let redno testirala, preizkušala, lahko bi rekla živela in zagotavljam vam, da resnično delujejo ter da so rezultati čudoviti in vidni na vseh nivojih.

Tanja Podreberšek Sekirnik

Trgovina