MyChi Tempelj za telo, dušo in duha

MyChi Tempelj za telo, dušo in duha

Shana dela iz srca, dnevne, mesečne in letne napovedi

Ocene

Opis

MyChi® je tempelj za telo, dušo in duha. Naš moto je, da si z zavedanjem duhovnih vsebin, znanj in tehnik na praktičen način izboljšate vsakodnevno kvaliteto svojega življenja. Duhovnost je način življenja. Ustanoviteljica in vodja MyChija je Shana Flogie.

MyChi Tempelj za telo, dušo in duha 1Pod eno streho združujemo in povezujemo ljudi iz različnih področij, tako duhovnih kot tudi drugih, in tako ljudem, ki jih ta znanja zanimajo, skušamo ponuditi garancijo za kvalitetno storitev iz čim širšega spektra. S prijatelji in sodelavci imamo reference in dolgoletno prakso s tako individualnim kot tudi skupinskim delom, tako pri nas kot v tujini.V MyChi®-ju vam ponujamo seminarje za osebno rast, meditacije, različna individualna svetovanja, s pomočjo katerih si lahko izboljšate odnose in tako obogatite svoj način življenja. Pristopamo celostno, kar pomeni, da se zavedamo, da ravnovesje nastopi šele takrat, ko so vsi nivoji vašega bivanja med seboj v harmoniji, kar pomeni, da se mora zdravljenje, kjerkoli je to potrebno, dogoditi na nivoju vzroka. Šele, ko so v harmoniji vaše vaše misli in srce, se transformacija na fizični ravni lahko konča. Mi smo tu za vas, da vas na tej poti transformacije podpiramo in spremljamo.

Svoja znanja povezujemo s sorodnimi organizacijami in posamezniki, saj ne verjamemo v idejo tržne konkurenčnosti, ampak želimo širiti vrednote sodelovanja in pomoči. Znanja in izkušnje pridobivamo z izobraževanjem na seminarjih in predavanjih po celem svetu ter z rednim spremljanjem literature in medijev z duhovnega področja.

Naša posebnost so raznovrstni seminarji, predavanja in tečaji, ki so praktično-iskustvenega značaja. Trudimo se pričarati toplo in domače vzdušje, kjer boste lahko slušatelji poleg znanja s seboj odnesli tudi prijeten občutek, ki ga ustvari druženje ob skodelici toplega čaja, slastnih piškotkih in sklepanju novih prijateljstev.

Ustvariti želimo lepši in boljši svet za nas in naše potomce. Vabimo vas, da se nam na naši poti pridružite!

Bodite na svoji duhovni poti v praktičnih čevljih. Z Ljubeznijo in Svetlobo!
Iz srca

Shana

Slike

Video