Nakira center

Nakira center Preverjeno

Nikoli ni prepozno, za nov začetek v vašem življenju

Ocene

Opis

Smo edinstveni center v Sloveniji, kjer vam ponujamo popolno doživetje vaših čutov telesa in duha znotraj naših dejavnosti, kjer vam nudimo različne pristope k ohranjanju tako telesnega kot psihičnega zdravja. Naš holističen pristop zajema tako fizične sprostitve vašega telesa in izboljšanje počutja kot tudi refleksne masaže in energetske podpore pri zdravljenju vašega telesa in duha.
Smo skupina podobno mislečih ljudi, ki smo v procesu rasti v sebi prepoznali kdo smo, odkrili naše paranormalne sposobnosti ter namero pomagati ljudem v stiski skozi različne načine (life coaching, masaže, meditacije, pogovori, itd). Nismo guruji. Smo mentorji, terapevti, zdravitelji in iskalci resnice, ki želimo pomagati dvigovati zavest z učenjem in bivanjem v trenutku tukaj in zdaj.

Vsi se zavedamo, da je življenje na planetu Zemlja odraz učenja skozi odnose in izkušnje, ki nas oplemenitijo, da postanemo najboljša verzija samega sebe. V sebi prepoznavamo da smo vsi del enosti, multidimenzionalna božanska bitja, ki se vračamo nazaj k svojemu obstoju, nazaj k viru božanske prisotnosti, ki nas vabi da ustvarjamo vse tisto, kar v naših srcih prižiga strast in brezpogojno ljubezen.

Ob tem prirejamo številne delavnice, tečaje, večere s specifično tematiko, vodene meditacije, skupine za samopomoč, kanaliziranja,… ki so namenjene vsem starostnim skupinam, z namenom širjenja našega znanja vsem, ki iščejo odgovore na vprašanja kdo sem in kako sam sebi pomagati pri odkrivanju notranje moči, prevzemanju odgovornosti za svoje življenje, spodbuditi procese samozdravljenja, da presežemo dualnost, strahove, prepoznamo in osvetlimo prepričanja in stare vzorce vedenj, ki jih želimo spremeniti, da kultiviramo naš ego in se odločimo stopiti na pot prebujanja in življenja kot ga čutimo v srcu.