ONKRAJ UTVAR

ONKRAJ UTVAR Preverjeno

Življenje je lahko zabavno, zanimivo, razburljivo, navdušujoče, veselo, živo

Ocene

Opis

MAJA BRATUŽ in društvo ONKRAJ UTVAR

Iščete nekaj za svojo dušo in telo, za svojo rast in razvoj, za bolj živo, zavestno in srečnejše življenje?
​Potrebujete ljubečo in zdravilno pomoč in podporo, ker ste v težavah, v obdobju in situaciji, ko vam ne gre najbolje, se počutite na tleh, brez energije, pod pritiskom, v stresu…?
​Bi radi spoznali naravno in učinkovito pot za lajšanje in odpravljanje fizičnih, čustvenih, mentalnih tegob in energijskega neravnovesja?

ONKRAJ UTVAR NUDI:
individualna srečanja: *Celična in globoka notranja preobrazba
*Vračanje v ravnovesje s ponovno povezavo,
*Osebna ponovna povezava
*Onkraj utvar svetovanja
*Energijska in duhovna podpora pri umiranju in žalovanju
​ *Komuniciranje z umrlimi
skupinske delavnice: *Onkraj utvar delavnice- delavnice celične in globoke notranje preobrazbe
*Meditacije
srečanja, izleti, ekskurzije za člane društva za dosego ciljev društva
Prijave in informacije: tel. 031 894 710 ali e-pošta majabratuz9@gmail.com

Življenje je lahko zabavno, zanimivo, razburljivo, navdušujoče, veselo, živo. Tvoje telo je lahko popolnoma zdravo, lahko ti je toplo pri srcu in v tvoji notranjosti lahko domujejo sreča, milost in spokoj.

Ne odlašajte, pokličite in se mi pridružite na zanimivem, razburljivem in čarobnem potovanju vase!

ONKRAJ UTVAR je način
-celostne energijske obravnave človeka,​
-svetovanja v težavah in pri življenjskih odločitvah
-samoraziskovanja in spoznavanja,
-korenite notranje in celične preobrazbe
-opolnomočenja in razcveta
-podpore pri umiranju in žalovanju
​-medijstva

Globoko duhovno delo temelji na prefinjenem zaznavanju in čutenju človeka, na prenosu čudovitih božanskih energij ljubezni in svetlobe, ki izpodrivajo na dan vse kar ni v skladu z našim najvišjim izrazom, ki zdravijo in preobražajo. Opira se na različne zdravilne tehnike in svetovne tradicije (tibetansko, staroslovansko, šamansko…).
Izkusite njegov izjemni potencial in zaživite življenje drugače…polno, pogumno, radostno, z žarom in strastjo, srečno in z ljubeznijo.
Picture
MAJA BRATUŽ je idejni vodja, ustanoviteljica in predsednica društva ONKRAJ UTVAR. prof. angleškega in nemškega jezika. Življenje posveča osebnemu razvoju. Preko tesne povezave z naravo ponovno odkriva stik z modrostjo prednikov. Izkustveno raziskuje človeški um in psiho, različne tradicije in metode. Naravni tok jo je pripeljal v prostor onkraj omejitev, ločenosti, tehnik …onkraj utvar, kjer smo lahko to kar smo, ljubeče povezani s seboj, z ostalimi bitji, s planetom, z univerzalno inteligenco.

Maja je uspešno zaključila šamanski trening program Kolibrijeva zdravljenja pri Fosterju Perryiju in Kristosu Tsompanelisu, trening jedrne celične preobrazbe Druids’Rock z Gerom Lyonsem, seminar Vračanje v ravnovesje s Ponovno povezavo in seminar Osebne Ponovne povezave, več učenj, umikov in iniciacij v budističnih samostanih v Indiji in Nepalu …in druga učenja in tečaje, ki so glavni vir znanja, vedenja in veščin, ki jih uporablja pri delu Onkraj utvar. Z veseljem deli izkušnje z ljudmi, jih podpira in vodi skozi spreminjanje in razširjanje zavesti do čustvenega in duhovnega blagostanja.