OSEBNE STORITVE Barbara Klaus s.p.

OSEBNE STORITVE Barbara Klaus s.p. Preverjeno

Moja izbira kreira <3

Ocene

Opis

Novodobno življenje od človeka žal velikokrat pričakuje ali celo zahteva vedno več. Več napora, več dela, vse večjo zaskrbljenost zaradi negotove prihodnosti, več dokazovanja, obupan strah pred staranjem, občutek, da ne glede na to, kaj narediš, nikoli nisi dovolj.

Kaj pravite na to, da vam z vso gotovostjo svojega bitja in bogatih življenjskih izkušenj s področja pomoči sočloveku zatrdim, da lahko en sam sistem obrne vse, kar ste do sedaj mislili in živeli, popolnoma na glavo? Da z njegovimi tehnikami in orodji izstopite iz vseh vaših dosedanjih zmotnih, omejujočih prepričanj, avtomatizmov, dvomov, strahov – katerih se po možnosti niste do sedaj niti zavedali ter končno zaživite življenje tako kot vam je bilo od vsega začetka namenjeno?Sem Barbara, vaša edinstvena »vstopna točka« v veličasten svet Access Consciousnessa®, sistema enostavnih orodij, tehnik in procesov, ki vam omogočajo spremeniti vse, kar mislite, da ne morete spremeniti, obenem pa ustvariti vse, kar si želite, s popolno lahkoto ter na drugačen način kot ste bili vajeni do sedaj. Skozi življenje sem prehodila precej različnih poti, vedno znova pa me je vleklo nazaj k mojemu poslanstvu – pomagati sebi in drugim ljudem na čim bolj naraven, neinvaziven način. Tako sem pridobivala bogata znanja in neprecenljive izkušnje na različnih področjih – med prvimi v Sloveniji sem se poleg klasične in športne masaže učila tudi TuiNa masaže, postala sem Reiki terapevt, Thetahealing praktik, svetovala o zdravem prehranjevanju in pametnih načinih uporabe prehranskih dopolnil.

Raziskovalna in skorajda otroška radovednost je velik del moje osebnosti, ki mi nenehno kaže nova področja zanimanja, to pa mi omogoča, da razširim svoj spekter možnosti dodatne pomoči vsem vam. Tako sem pred leti na 15 minutni predstavitvi spoznala sistem Access Consciousness®. To je bilo kot ljubezen na prvo predstavitev. Pri priči sem začutila v bitju svojega srca, da je to to, kar sem vse življenje iskala, in se seveda kot nikoli pri intuitivnih odločitvah do sedaj nisem zmotila. Verjamem, da so najboljše stvari v življenju popolnoma preproste. Access Consciousness® je v vsej svoji preprostosti ena najučinkovitejših, najbližjih poti k resnično bolj lahkotnemu, radostnemu bivanju in kreiranju vsakdana.

Kot Access Bars praktik in Bars Facilitator redno izvajam tako Bars tretmaje kot tudi veliko drugih Access telesnih tretmajev in procesov, kot so Energijski Facelift, Celični spomin, Korekcija vida, Demolekularna manifestacija, itd. Udeležujem se tudi novih delavnic in izobraževanj sistema Access Consciousness®, ki mi vedno prinašajo srčno veselje do novih aktualnih relevantnih znanj in pristopov k pomoči ljudem.

Tako meni kot mojim navdušenim strankam postaja življenje vsak dan bolj radostno, lahkotno, veličastno. Poročajo mi, da odkar so od mene prejeli prve Barse ali kateri drugi proces, zaznavajo velike življenjske spremembe na bolje – so neprimerno bolj sproščeni, opuščajo predsodke o sebi in drugih, dopuščajo bolj lahkotno bivanje in kreiranje, napredovali so v odnosih z ljudmi okrog sebe, sebe so začeli bolj sprejemati, se razumeti, si odpustiti, se prepuščajo naravnemu toku življenja, nekaterim se je celo življenje praktično obrnilo na glavo v najboljšem možnem smislu.

Zato vas toplo vabim, da se tudi vi pridružite številnim udeležencem na mojih delavnicah. Za več informacij me pokličite na 040 730 558. Kako je lahko še boljše kot to, da si vsak korak v življenju lahko dejansko izbiramo?

Vaša Barbara

Slike