Resonančni coaching

Resonančni coaching Preverjeno

V sozvočju s svojo resnično naravo.

Ocene

Opis

Se sprašujete, kako priti do skladnosti s svojimi željami, cilji in vizijo? Kako povečati jasnost in ustvarjalnost ter oblikovati nove možnosti? V coaching procesu samospoznavanja in samoizkušanja boste s pomočjo učinkovitih vaj in meditacije vse bolj vibracijsko usklajeni s svoo resnično naravo. Začeli boste docela izkoriščati svoje potenciale. Razvili boste nove navade in opustili omejujoča prepričanja. Prišli boste do večje sproščenosti, kreativnosti in učinkovitosti. Zdravi in uspešni boste. Vaše življenje pa bo dobilo več smisla.

Vas zanimajo najpogostejše coaching teme? Kako živeti manj stresno, z manj dvomi, manj kaotično, kako doseči večje zadovoljstvo, večjo kreativnost, dobro počutje? Kako do harmoničnih odnosov? Kako pritegniti pravo osebo v svoje življenje? Kako graditi enakovredne odnose v poklicnem in osebnem življenju?

Z veseljem opolnomočim tudi vas. Več na resonancnicoaching.si. Pokličite me ali mi pišite: Iris Kline Arih, 031379404, iris@resonancnicoaching.si. Srečanja so na voljo v živo ali online. Dobrodošli.

Video