Sabina Veronika Golob – Psihološka kineziologija (PSYCH-K)

Sabina Veronika Golob – Psihološka kineziologija (PSYCH-K) Preverjeno

Spremeni svoja prepričanja in spremenil-a boš svoje življenje.

Ocene

Opis

Z izredno učinkovito, hitro metodo PSYCH-K vam pomagam spremeniti vaša omejujoča podzavestna prepričanja. Začnite živeti življenje, ki si ga sami izberete.

PSYCH-K (psihološka kineziologija) je energijska psihološka metoda, ki temelji na določenih starodavnih modrostih o energiji in kineziologiji. Temelji na dejstvu, da se na okolje odzivamo na podlagi preteklih programiranih vzorcev vedenja, ki so v naši podzavesti shranjeni kot prepričanja. Program, ki je nastal na nezavedni ravni, vpliva na naše vedenje in se ponavadi ne spremeni, dokler ga ne nadomestimo z drugim. Ko spremenimo program, vplivamo na naša zavestna dejanja.

PSYCH-K je metoda, ki spreminja omejujoča nezavedna prepričanja v prepričanja, ki ugodno vplivajo na naše življenje in omogočajo osebnostne spremembe. S spreminjanjem prepričanj na nezavednem nivoju učinkovito, enostavno in varno vpliva na spreminjanje vedenja, navad in prepričanj na zavestnem nivoju.

PSYCH-K metoda omogoča neposredno komunikacijo z nezavednim umom in že v nekaj minutah lahko uspešno nadomesti omejujoča prepričanja s pozitivnimi.

S testiranjem mišic in testiranjem določenih akupresurnih točk na telesu ugotovimo katere omejitve, prepričanja in blokade imamo v podzavesti. Ko izrečemo neresnico, pride do kratkega stika v mišičnem sistemu; testiranje mišic deluje podobno kot detektor laži in je izvrsten način za ugotavljanje, katera prepričanja so v naši podzavesti. Nato za vsako negativno prepričanje, ki smo ga ugotovili s testiranjem mišice, izberemo niz vaj in gibov, s katerimi reprogramiramo podzavest, kar dosežemo tako, da ga nadomestimo s pozitivnim prepričanjem.

Tehnike reprogramiranja obsegajo več faz, med drugim:

sinhronizacijo leve in desne polovice možganov, ki okrepi komunikacijo med možganskima poloblama,

aktiviranje koherentnosti srčnega ritma,

spreminjanje možganskega valovanja na alfa-theta območju,

uporabo modrosti uma in telesa v posameznih položajih, s čimer shranimo in integriramo nove sisteme prepričanja.

Proces je hiter in preprost in je podoben nalaganju novega programa v računalnik. Na koncu z vnovičnim testiranjem mišic preverimo, ali se je prepričanje spremenilo. Stare navade tako nadomestijo nove, bolj zdrave, in novi program vedenja začnemo tudi živeti.

PSYCH-K presega standardne metode vizualizacije, afirmacije, moči volje in pozitivnega mišljenja.

​​

Ustanovitelj metode Robert M. Williams (med drugim je študiral psihoterapijo, psihologijo, hipnozo in NLP), zavrača tri zelo popularne mite in pravi “NI RES,:

– Če si dolgo časa gojil neko negativno prepričanje, bo trajalo dolgo časa, da ga boš spremenil.
– No pain, no gain ali po domače: Grozno se moraš truditi, če hočeš spremeniti kaj pri sebi.
– Da premagaš nek problem pri sebi, se moraš dokopati do njegovega vzroka.

​​

PSYCH-K metoda velja za eno najhitrejših metod spremembe podzavestnih prepričanj. O njej pišejo in jo svetujejo veliki svetovni strokovnjaki kot so dr. Bruce Lipton, Church Dawson…

Preberite več o metodi na uradni mednarodni strani PSYCH-K https://www.psych-k.com.

Slike