Silva Metoda Slovenija

Silva Metoda Slovenija Preverjeno

Ocene

Opis

V sodelovanju s Silva metoda Hrvatska, Slovenija in Bosna in Hercegovina organiziramo seminarje Silva metode v Sloveniji.

Silva metoda je serija znanstveno utemeljenih mentalnih vaj in tehnik za kontrolo stresa in razvoja uma. dosego sinhronizacije leve in desne polovice možganov. Delovanje možganov na Alfa in Theta nivoju odlikuje globoka relaksacija in s sinhronizacijo obeh polovic se odklenejo višji potenciali vsakega uma. Na ta način lahko odkrijemo genija v sebi in si pomagamo sami.

✔ Povečajte kreativnost ter intuicijo – sprejemajte prave odločitve
✔ Izboljšajte koncentracijo, spomin ter učenje
✔ Razbremenite se strahov in nesigurnosti – olajšajte si odpravljanje dilem
✔ Znebite se stresa, nespečnosti in glavobolov, tudi migren
✔ Izboljšajte svoje zdravje, imunski sistem in fizično pripravljenost
✔ Hitreje dosegajte cilje na osebnih, poslovnih in finančnih področjih

Silva metodo je uspešno osvojilo že na miljone ljudi v preko 130 držav po svetu in zdaj se uveljavlja tudi v Sloveniji. Pod strokovnim vodstvom Nikolete Vujović, psihoorientologinje s 25 let prakse v Ljubljani potekajo seminarji

AKTIVIRAJTE POTENCIALE SVOJEGA UMA skozi dinamično meditacijo in jih usmerite k hitrejšemu in učinkovitejšemu reševanju problemov in doseganju ciljev na POSLOVNIH ✔ FINANČNIH ✔ ter OSEBNIH ✔ življenjskih področnjih.

Naučite se kako zavestno delovati na nižjih možganskih frekvencah ter spoznajte tehnike za FIZIĆNO ✔ in MENTALNO ✔ RAVNOVESJE.

Slike