Smejalnice – delavnice joge smeha, Access Bars tretmaji, zvočni tretma s himalajskimi pojočimi posodami

Smejalnice – delavnice joge smeha, Access Bars tretmaji, zvočni tretma s himalajskimi pojočimi posodami Preverjeno

Ocene

Opis

Že v mladosti so me privlačili različni poglobljeni načini spoznavanja sebe in sveta. Raziskovala sem s taoističnimi praksami, se spuščala v svoje globine z zavestnim plesom, obiskovala bioenergetike in zdravilce, spoznavala alkimijo zvoka, vibracij in smeha ter se tako zaljubljala v življenje. Po diplomi iz kulturne etnologije in antropologije sem izbrala popotniški način življenja, ki mi je omogočil nov vpogled v bivanje izven svojih con udobja. S potepanji po naravi in tesnim bivanjem z njo, v njej, sem še bolj začutila, kako je naravna del nas in mi del nje. Obenem sem spoznala številne čudovite in izredno navdihujoče ljudi, ki so sledili svojim dušnim klicem po ustvarjanju, pogumno, iz svoje resnice.
Vse te izkušnje so me oblikovale v bolj svobodno bitje, polno vere, da bi vsi lahko živeli še bolj resnično, prvinsko. Pri tem vas s svojimi znanji in intuicijo z veseljem podprem ali usmerim.

Srčno vabljeni, da se mi pridružite na Smejalnicah ali pri crkljanju na individualnih tretmajih – s himaljskimi posodami ali z aktivacijo barsov. Prav tako me lahko z jogo smeha povabite v vašo šolo, pisarno, na teambuilding …

Izkušnje rednih udeležencev …
»Zaradi vadbe joge smeha sem začela pogosteje, bolj glasno in bolj sproščeno smejati v vsakdanjem življenju. Med vadbo z veseljem in z lahkoto postanem otročje kreativna, sproščena, nagajiva; morebitna napetost/bolečina v npr. vratu, popusti ali celo izgine, psihično počutje se vedno močno izboljša. Po večerni vadbi sem bolj sproščena, manj utrujena, imam večjo koncentracijo.« Jožica J.

»Všeč mi je, ker sem lahko malo ‘glupa’ in sem tam res sproščena. Je kot nekakšna doza polna energije in veselja, ki te spravi pokonci, čeprav si morda prej imel slab in naporen dan, in ki drži celo večnost, saj mi tudi pri vsakodnevnih opravilih prinese nasmeh na usta, če se spomnim na kakšen utrinek iz joge. Ker sem že po naravi bolj igrive narave, mi je všeč, da se tam lahko igram in dam iz sebe to svojo otroškost, predvsem pa me je joga smeha naučila malo bolj pozitivističnega pristopa k reševanju problemov, saj se je včasih boljše nasmejati, kot pa se razburjati! :)« Tea J.

Slike