Srčna Želja

Srčna Želja Preverjeno

ŽIVI IN PUSTI ŽIVETI

Ocene

Opis

Sem angelska terapevtka, kristalo terapevtka, intuitivna raziskovalka starodavnih znanj. Moje poslanstvo je učenje ter predaja znanja na praktičen način, primeren današnjemu času.
Predstavitev
Življenje je v resnici lepo in polno različnih doživetij, ki so za nas prijetna ali pa tudi ne. Čeprav se bojimo sprememb, te so se zgodile in se še bodo. Vse se spreminja, vedno se je. Veter, ki šumi, valovi morja, naši občutki niso isti vsak dan, spreminjajo se skupaj z našo okolico. Ni potrebno vsega samo sprejeti, dovolimo si, poskusimo, učimo se, naj se odvijejo spremembe v skladu z našo voljo in željo, če že ne v celoti, pa vsaj delno. S tem se pripravimo nanje in naš odziv bo manj stresen. Nič ni večno, niti sreča niti žalost. Srčna želja vseh nas je, da živimo s čim manj stresa in težavami.

Sem kristaloterapevtka, angelska terapevtka, intuitivna svetovalka. Moji vodniki so angeli, nadangeli, samorogi, … Izobraževala sem se na različnih področjih in pri različnih učiteljih, kar še vedno počnem. Lahko potrdim, da rek: »Uči se vse življenje«, še kako drži.

Skozi učenje in delo na sebi, sem ozavestila, da je moje poslanstvo in srčna želja, učenje in predajanje znanja, energijsko zdravljenje duha in telesa, dvigovanje zavesti planeta. Z veliko entuziazma in ljubezni vsakodnevno sporočam ljudem, s katerimi se srečujem, naj živijo v ravnovesju z samim sabo in okolico. Nismo sami.

“Včasih, redkokdaj se fino ti zdi,

da si živ, da te nič ne boli,

da je najlepši žarek, ki tebe zbudi,

ko si ga odrgneš z oči.

To je tvoje jutro,

tvoj dan!”

(Vlado Kreslin)

Slike