Tadeja Tabitha Bradaš

Tadeja Tabitha Bradaš Preverjeno

Sem mati, žena, duhovna svetovalka in učiteljica, v prvi vrsti pa sem ženska

Ocene

Opis

Sem mati, žena, duhovna svetovalka in učiteljica, v prvi vrsti pa sem ženska.
Študirala sem računalništvo, ker so moji starši želeli, da imam izobrazbo, ki bi mi prinesla finančno varnost v obliki dobre službe, in izobrazbo, ki je realistična in razumna, karkoli že to pomeni. Čeprav je bilo moje srce nekje drugje, sem se jim, kot mlado neizkušeno dekle, podredila.

Pri 20 letih sem zaradi stalnih bolečin in bolezni v hrbtu in nogah skoraj končala svoje življenje na invalidskem vozičku. Nihče zares ni vedel, kaj je bilo narobe, ampak izgubila sem vso odzivnost perifernih živcev v nogah vse do pasu. Z drugimi besedami, videti je bilo, da bom ostala hroma. Mladi zdravnik mi je svetoval, da naj ne obupam nad sabo, in sem ga poslušala. Mnogo let kasneje sem spoznala, da je bil to najboljši nasvet, ki sem jih dobila v mojem življenju do takrat. Leto po tej travmatični izkušnji sem se odpravila peš po Sloveniji od vasi do vasi in prehodila 300 km. Ko je moja pot zavila v smer duhovnega dela in preobrazbe, sem ugotovila, da je lahko takšna dejavnost velika duhovna transformacija in da so bili ‘moja pešpot’ prvi koraki na tej poti.

Potrebovala sem nadaljnjih 10 let in novo bolezen, da sem končno začela svojo duhovno pot s prebujenim namenom in velikim zavedanjem.

Leta 2003 sem začela študirati celjenje z energijami na Barbara Brenna School of Healing Europe® (BBSHE) in študij uspešno zaključila leta 2007 ter postala Brenna Healing Science® (BHS) terapevtka. Mislila sem, da sem v tem času prišla do točke “dobrega življenja” in da bo od sedaj dalje vse veliko lažje. Mislila sem, da sem dosegla točko večne blaženosti, kjer ni nobenih bolečin in težav več v mojem življenju.
O Bog, v kakšni zmoti sem bila, in o Bog, hvala, da si mi pokazal, da obstaja več, in zahvaljujem se sebi, da sem poslušala moje notranje klice, ki so me pripeljali do Jasona Shulmana, A society of Souls® in k učenju Nondual Kabbalistic Healing® (NKH) – globokega duhovnega celjenja in transformacije. Po 4 letih osnovnega usposabljanja nadaljujem delo z Jasonom in njegovo ekipo. V zadnjem letu študija sem začela prevajati eno izmed njegovih knjig – “Manual for Receiving God”, ki še poglablja mojo zavezanost in razumevanje nedualnega ustroja našega Vesolja, Zemlje in Življenja. Knjiga s slovenskim naslovom “Priročnik z navodili kako živeti prebujeno življenje” je prevedena in natisnjena.

V tem času sem se vključila tudi v triletno Core Energetic® usposabljanje, kjer sem se učila ob neverjetnem in globoko čutnem učitelju dr. Walidu Dawu, doktorju klinične psihologije, študijleta 2014 zaključila in tako postala Core Energetics® svetovalka.

Leta 2007 sem odprla svojo zasebno svetovalno prakso, kjer delam s posameznimi strankami in skupinami.
Vse izkušnje in prakso uspešno vključujem v svoje sedanje delo:

  • Izvajam individualne svetovalne terapije v Ljubljani, kjer večinoma prakticiram NKH®, v kombinacijami z drugimi pristopi.
  • Leta 2008 sem razvila in na delavnici predstavila program Etika v terapiji – psihološki in energetski uvid v druga stanja zavesti. Program trenutno ni aktiven.
  • Pri 4 letih je bil moj sin prepoznan kot otrok z avtizmom. Velik del svojega delovanja sem posvetila avtizmu in leta 2009 ustanovila skupino za starše otrok z avtizmom, ki še vedno deluje.
  • Leta 2012 sem razvila RADUS, nov pristop k sprostitvi uma, telesa in duha s pomočjo dihalnih in energetskih vaj. RADUS vadimo s skupino vsak teden.
  • Od leta 2013 v Sloveniji in Srbiji vodim delavnice za ženske, kjer udeleženkam ponujam poglobljen uvid v svojo žensko naravo in jim pomagam, da zaživijo polno življenje. Program je zasnovan na izkušnjah in po napotkih Maureen Murdock vključila pa sem elemente kabale in nedualnega pogleda na svet in življenje.
  • Od leta 2007 dalje izvajam tudi individualne terapije na daljavo s klienti s celega sveta.

“Končna ozdravitev vključuje od-učevanje vzorcev, ki zavirajo našo naravno odprtost srca, da bi sijalo še naprej. Ne potrebujemo pomoči, da bi odprli srce. Potrebujemo pomoč, da se sebi umaknemo s poti.”
Jinen Jason Shulman

Za več informacij obiščite mojo spletno stran ali mi pišite.

Video