Tempelj Dušnih Skrivnosti

Tempelj Dušnih Skrivnosti Preverjeno

Odgovori so v vsakem izmed nas, skriti v tistem našem nevidnem, nedoločnem delu, ki mu pravimo DUŠA

Ocene

Opis

Odkar sem se pred skoraj desetimi leti prvič udeležila vodene meditacije, sem vedela, da bo področje duhovne rasti postalo moj novi način življenja. To je bil tisti klik, ki me je zbudil in mi začel odpirati vrata v drugačen svet, v svet ki je dejansko imel smisel.

Z intenzivnim branjem duhovnih knjig, udeležbo na raznih meditacijah, tečajih in delavnicah, sem zopet začela odkrivati duhovni aspekt življenja ter prebujati svojo pravo naravo.
Želela sem spoznati širšo sliko ter začela iskati odgovore. Čemu je življenje namenjeno? Zakaj se življenje odvija kot se? Zakaj včasih trpimo? Kdo določa potek našega življenja in kaj se skriva za slikami realnosti?
Preko informacij, ki sem jih dobivala, se mi je začelo potrjevati vso znanje in razumevanje, katerega sem pravzaprav poznala že kot otrok.
Kajti ko sem se ozrla nazaj v otroštvo, sem namreč ugotovila, da sem imela od nekdaj močno intuicijo, zakonitosti vesolja pa so mi bile vedno jasne in naravne. A z odraščanjem sem menila, da ta način življenja ni ravno najbolj zabaven in uporaben, zato sem vse zavedanje zanemarila, svoj notranji glas večkrat preslišala ter se želela zliti z okolico.
Pot me je nato med drugim vodila do Teje Melinc, meni izjemne duhovne učiteljice, kjer sem poglobila svoje znanje s področja angelov, angelskega vodstva, prebudila in utrdila svoje intuitivne darove ter si širila duhovno zavest in rast preko področja arhetipov, kabale in lemurijske civilizacije. Teja je v moje življenje prinesla neprecenljivo izkušnjo in vodstvo pri potovanju in raziskovanju moje duše, ter me usmerila na pot mojega življenjskega poslanstva.

Skoraj dve leti sem nato sodelovala s Tejo in vodila dogodke pod okriljem Šole Intuicija, nato pa so se najine poti razšle.

In kaj je moje poslanstvo?
Kdo sem kot Duša?

Moje poslanstvo je delo z Vami.

Pravijo, da težko nekaj učiš, če tega sam ne doživiš. In močno se strinjam s tem. Eno je teorija, drugo praksa. Moja življenjska pot mi je prinesla ogromno lekcij in izzivov. In s tem ogromno znanja in razumevanja s področja lastne osebnosti, partnerskih in prijateljskih odnosov, samozavesti, odpuščanja sebi in drugim, preseganja strahov ter globokega razumevanja lekcij in blokad preteklih življenj. Predvsem pa me je naučila zaupati v Angelski svet in duhovno vodstvo.

Ko se enkrat spoznamo z nivojem osebnosti, ko zaupamo sebi ter poskusimo pogledati za iluzije življenja, nam življenje podari mnoge blagoslove. Takrat se dejansko pravo potovanje na Zemlji šele začne.

In kaj je moja Duša? Odgovor je zelo enostaven. Sem medij. To je moja Duša. Povezujem svet onostranstva z zemeljskim svetom. Želim pokazati ljudem, da obstaja več, kot pa to kar vidimo in slišimo. Da se življenje tukaj ne konča. Da Ljubezen nikoli ne mine. Predajanje informacij iz onostranstva mi pomeni veliko čast. Globoko spoštujem to delo in neskončno sem hvaležna Univerzumu za ta dar.

Življenje je en velik teater, kjer vsi igramo svojo vlogo ter vedno sodelujemo s točno tistimi igralci, ki morajo v naši igri in v danem obdobju nastopiti. Celoten smisel naše igre je, da se osebnostno in duhovno razvijamo, rastemo ter rešujemo naloge, katere smo si zadali kot Duša, predno smo se inkarnirali na naš čudoviti planet. .

Video

Trgovina