Z energijo živim

Z energijo živim

Največja umetnost je iti vase, poskrbeti zase in potem delovati iz sebe

Ocene

Opis

Z ENERGIJO ŽIVIM- Center za dvig zavesti in delo z energijo

Za vsakodnevna soočanja z življenjem je potrebno imeti tako močno telo, kot tudi duha. V našem centru se tega zavedamo, zato poskrbimo za oboje. Naučimo te dihalno-gibalnih energijskih tehnik, zavestnega dihanja in različnih meditacij iz različnih izročil.
Čar teh tehnik je v tem, da boš delal/a s svojo energijo- jo prerazporejal/a, pridobival/a nazaj, osvobajal/a in s tem okrepil/a sebe in svojo integriteto. Uporabil/a jih boš v svojem vsakdanu in takoj začutil/a efekte. Kombinacija fizičnega gibanja in umirjene meditacije poskrbi namreč za vse naše nivoje. Fizičen gib poskrbi, da se iz telesa sprostijo napetosti in »strupi«, medtem ko meditacija deluje na čustveno, mentalno in energijsko telo. Ko so vsa naša 4 telesa v ravnovesju, smo v ravnovesju tudi mi, svet okoli nas pa se prav tako odzove na to spremembo.

KDO OBISKUJE MOJE DELAVNICE?

-Tisti, ki si želi več energije;
-Vsak, ki želi razrešiti odnos s starši, partnerjem/ko, otroci, nad/podrejenimi, prijatelji, s seboj…;
-Radovednež, ki želi priti do uvidov in odgovorov zakaj se mu/ji dogajajo določene situacije v življenju;
-Oseba, ki želi spoznati orodja s katerimi si pomaga okrepiti samozavest, odločnost, pogum, zdravje, počutje, psihično-fizično stabilnost,…;
-Posameznik, ki želi urediti odnose, zdravje, delo, finance, kreativnost,… saj le-ti vplivajo na občutek notranje izpolnjenosti in zadovoljstva;
-Človek, ki želi spoznati orodja s katerimi zdravi in ozavešča vzroke za: čustvene težave, negativno razmišljanje, obup, žalost, jezo, strah, pretirane reakcije,…;
-Bitje, ki se želi osvoboditi odvisnosti, spremeniti način delovanja in razmišljanja v takšno, ki ga podpira in krepi lastno integriteto;
-Pustolovec, ki želi aktivirati notranjo moč in doživeti abstraktno;
-Duša, ki želi ozdraviti svoja čustva, preboleti težka razmerja, se odvezati od starega in zaživeti znova;
-Moški/Ženska, ki želi izboljšati odnos do sebe in drugih;
-Kdor želi videti širšo sliko bivanja na zemlji in sprejeti svoje poslanstvo;
-Zavestni človek, ki želi aktivirati svoje skrite moči in ezoterično živeti v praksi;
-Raziskovalec, ki ga zanimajo delo z avro, čakrami, energijo, reinkarnacija, kozmični nivoji, energijska ozadja, zgodovina duše in zemlje;
-Učenec, ki se želi naučiti veščin, ki pomagajo duši razumeti izkušnje in lekcije s pomočjo spoznanj, uvidov, videnj in védenja zato, da osvetlijo resnico.

KDO SEM

Center Z energijo živim vodim Leticija Fortin, dolgoletna energijska terapevtka in praktikantka različnih znanj in veščin iz celega sveta. Rojena sem v Ljubljani, zadnjih 10 let pa bivam v Kopru. Po izobrazbi sem diplomirana organizatorka turizma, po srcu pa raziskovalka svojih globin.
Svojo energijo raziskujem že 17 let, znanje in predvsem izkušnje, katere sem pridobila ob raziskovanju le-te pa predajam celo desetletje preko različnih delavnic. Učila sem se v društvu Magičnost gibanja predvsem pa iz lastnega prakticiranja tehnik v vsakodnevnem življenju.

Sem tudi pisateljica, l. 2016 je izšla knjiga Z namero do zavesti, srčnosti in svobode (kjer sem soavtorica), aprila 2019 pa je izšla moja v celoti avtorska knjiga Z energijo živim, ki je prisotna v vseh knjigarnah po Sloveniji. Septembra 2018 sem v Kopru ustanovila svoj meditacijski center Z energijo živim, v katerem svoje znanje, izkušnje in videnja predajam na individualnih terapijah in skupinskih delavnicah.

V letih poglobljenega dela na sebi sem korenito spremenila svoje življenje, še posebej odnos do sebe in sveta. Otresla sem se nekaterih škodljivih navad, okrepila ustvarjalno iskro in odkrila dar za pisanje. Še vedno aktivno ozaveščam in spreminjam načine delovanja, ki me ne podpirajo. Iz dneva v dan odkrivam pravo sebe, prihajam do spoznanj, odpiram svoje srce in krepim svojo integriteto.

»Z energijo živim« je moj življenjski moto. Ni samo delo, ki ga opravljam, ampak je v njem tudi moje srce. Moja namera je podeliti to znanje vsem, ki si želijo napredovati, dvigniti svojo zavest in videti ter vedeti več. V nas je pravzaprav že vse kar potrebujemo, da se dvignemo na višji nivo, le spoznati je treba načine kako priti do notranjih zakladov in jih začeti uporabljati.

REFERENCE

Od l. 2001 sem obiskala preko 700 različnih delavnic, sodelovala pri izdaji 5-ih dvd-jev Magičnost gibanja (prikaz tehnik, izdaja in prodaja le-teh), napisala 50 člankov za različne revije, 8 let pa sem opravljala tudi delo blagajnika v društvu. Opravila sem tudi izpit za vaditeljico športne rekreacije, saj mi je šport od nekdaj pri srcu.

Samostojno sem odvodila več kot 500 skupinskih delavnic, se pojavila kot gostja na televizijskih oddajah ter pomagala na individualnih delavnicah stotinam ljudi. Organizirala sem tudi Tečaje sprostitvenih tehnik za zaposlene v 2 slovenskih zdraviliščih in 1 podjetju v Trzinu.

PROGRAMI, KI JIH IZVAJAM

– Individualne terapije
– Skupinske delavnice
– 3-mesečni tečaj Skrivnostni svet energij
– Srečanja ženske

KNJIGE
– Z namero do zavesti, srčnosti in svobode, izdana l. 2016, soavtorica
– Z energijo živim, izdana l. 2019, avtorica
DVD-ji:
Magičnost gibanja od 1-5, izdani od l. 2009-20018, sodelujoča

Za dodatne informacije sem ti na voljo na:
Leticija Fortin
T: 051 306 846
E: zenergijozivim@gmail.com
www.zenergijozivim.si

Slike

Video