Začuti reiki

Začuti reiki Preverjeno

Ocene

Opis

REIKI MOJSTRICA IN REIKI UČITELJICA Z IZKUŠNJAMI

Polonca Čuda, reiki mojstrica in reiki učiteljica več stilov in stopenj reikija – Usui reiki, Angel, Karuna, Imara, Kundalini reiki. Več let poučujem reiki začetnike, reiki mojstre in učitelje reikija. Meditacije

Pri meni so se že učili reiki učitelji, ki so zdaj uspešni terapevti. Znanja sem nabirala v šoli za bioterapevte po metodi karmične diagnostike in raznih tečajih.

Čutiš, da bi pomagal sebi? Si želiš pomagati drugim? Bi postal reiki učitelj/ica in poučevati reiki, pišite mi! Poučujem reiki terapevte in reiki učitelje. Povezava. Transcedentalne meditacije sem se učila pred 22 leti, danes so meditacije del mojega vsakdana in vključujem jih tudi v program. Več o meditaciji. Vadila tai chi in yogo, vadim atma kriyo yogo. Sicer se je moja duhovna pot začela pred 20 leti, ko sem pri lasni življenjski preizkušnji spoznala veliko zdravilskih tehnik in praks. Te sem seveda preizkusila na sebi, zdaj jih lahko primerjam med sabo. Najdete me kot pomočnico pri srečanjih s svetovno znanim zdravilcem Bracom.

Vabljeni na začetne, napredne, učiteljske reiki tečaje, ki jih dopolnjujem z znanji karmične diagnostike, z znanji radiastezije, kristaloterapije, kromoterapije oz. zdravljenja z barvami in vplivom barv na počutje, aromaterapije, skozi akopresurne točke, integralne bioorgonimije in zeliščarstva. Gojim domača ekološka zelišča in jih prav tako vključujem v program.

V večletnem poučevanju reikija sem opravila vsaj 255 iniciacij, a jih že dolgo več ne štejem, saj mi je pomembneje to, da naprej predajam orodje, ki pomaga. Reiki je dokazana in v lastni praksi preizkušena tehnika, dal mi je res veliko, pomagal mi je, da sem zmogla, da sem šla naprej. Na tečaju podajam veliko primerov iz lastne prakse, tudi kar se tiče očiščenje telesa z naravnimi pripravki, vplivom zelišč, aromaterapije na biopolje človeka.

Si želite sprostitve?
Moji učenci pravijo, da se na mojih reiki tečajih umirijo, se odlično počutijo in da so neverjetno sproščeni. Reiki tečaji so več kot teorija, učimo se čutenja, povezovanja in pretoka energije. Predvsem poslušanja telesa, ki nam pove vse.

Redno aktivno sodelujem na srečanjih reiki mojstrov, svoja znanja redno izpopolnjujem na delavnicah in šole v programu usposabljanja za bioterapevte (Neli Rep, Marjan Ogorevc, Tina Ogorevc, dr. Milena Plut in drugih učiteljev).
Najdete me lahko srečanjih s svetovnim zdravilcem Bracom, in sem prostovoljka v različnih društvih za osebno in duhovno rast, kjer rada pomagam in svojo energijo izžarevam med prisotne.

Od leta 2014 vodim:

reiki predstavitev
reiki srečanja, ki temeljijo predvsem na praksi in učenju in spodbujanju vsakdanje uporabe reikija in raziskovanja sebe
reiki tečaje (skupinske ali individualne),
ponovitvene reiki tečaje, za tiste, ki bi radi znanje obnovili
ponovne uglasitve (re-iniciacije) v reiki, za vse, ki opažate slabši reiki pretok.
(individualne, skupinske) vodene meditacije
različna tematska srečanja

Več let poučujem več vrst in stopenj reikija:

Usui reiki 1 (fizični reiki),
Usui reiki 2 (mentalni reiki),
Usui reiki 3 (duhovni reiki-mojsktrski reiki),
Usui reiki 4 (učiteljski reiki),
Angelski reiki
Imara reiki,
Kundalini reiki z boosterji
meditacija

Po tečaju dobite certifikat, ostajam pa tudi vaša mentorica.

Slike