Žaklina Kuzma – Izvor svetlobe

Žaklina Kuzma – Izvor svetlobe Preverjeno

Ocene

Opis

Sem energijska terapevtka s certifikatom mednarodnega Bion inštituta, certificirana trenerka za razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti, intuitivna svetovalka, voditeljica meditacij, delavnic in tečajev za dvig zavesti, osebne in duhovne rasti.

Če si želite celostnega zdravljenja, notranje preobrazbe, ponovni stik s seboj, potem ste na pravem naslovu. Si želite spremembe na področju zdravja, financ, odnosov, osebnostne in duhovne rasti? Bi radi pridobili znanja, s katerimi bi si lahko spremenili življenje? Si želite povrniti moč, ljubezen do sebe, vaše dobro počutje in zaključiti dan z nasmehom na obrazu?

S terapijami vam pomagam, pri odstranjevanju zastojev, ki ovirajo energijski pretok. Povzroči jih obremenilen dogodek, misel ali boleč spomin. Ko se pretoki uravnotežijo omogočimo telesu, da se samo zdravi. Z notranjim videnjem ugotavljam ali imajo organi dovolj energije, ali so čakre odprte, ali opravljajo svojo funkcijo in če energija priteka iz duše ali je bila mogoče prekinjena pri svojem delovanju. Do čiščenja neravnotežij pride na zelo globokem nivoju. Med terapijo je zavest klienta prestavljena v čudovit svet notranje lepote in miru, kjer se zgodijo vse potrebne transformacije. Sam zdravilni proces poteka še en mesec po opravljeni terapiji.

S terapijo se tudi prečistijo in uravnotežijo vse čakre, energijske meridijane in energijsko polje. Vsaka čakra je namreč povezana z določenimi čustvenimi in miselnimi vzorci ter fizičnimi organi. Povrne se vam moč, spremenijo se vaši miselni in čustveni vzorci. Vsaka terapija je drugačna, ker temelji na potrebah klienta in energiji, ki prispeva k zdravljenju. Terapija je primerna za odrasle, otroke, nosečnice in dojenčke.

Energijske terapije vam tudi pomagajo, da se osvobodite energij nižje kakovosti iz energetskega polja, za boljše počutje in omogočanju telesu, da se samo zdravi pa lahko izkoristite tudi druge terapije.

Na voljo sem za :

– Energijske terapije
– Angelska terapija
– Zdravljenje živali
– Energijsko čiščenje prostora,poslovnega prostora
– Svetovanje
– Energijske slike
– Meditacije
– Akademija za dvig zavesti – tečaj za osebno in duhovno rast
– Nakit iz poldragih kamnov z zdravilno energijo