Zoran Železnikar

Zoran Železnikar Preverjeno

Tu sem, če me potrebujete. Vaš napredek je moja radost in nagrada.

Ocene

Opis

Največ, s čimer lahko človeku pomagaš, je, da mu ponudiš pomoč pri odkrivanju bogastva v njem. Odkriti in spoznati to bogastvo je najvišji smisel našega življenja. Čas je, da se prebudimo iz očaranosti z zunanjostjo in se obrnemo navznoter, k izvoru vsega. Krize, v katerih se nahajamo, nam pomagajo, da bomo lahko izoblikovali povsem nov pogled na svet.

Razlog za številne sedanje bolečine je oklepanje starega. Spomini, pričakovanja, travmatični vzorci iz otroštva, ujetost v ustaljene programe, blebetavi um – vsi ti nam zastirajo našo resnično naravo. Ni druge poti kot – odvreči to. Ni težko, le nekaj poguma in vztrajnosti potrebujete.

Pred desetletji sem začel s prevodi knjig, nadaljeval s knjigo Planet strahu in portalom www.prisluhni.si, kjer se je z leti nabralo preko 300 člankov z biseri modrosti iz skladovnice knjig. Nato sem s knjigo Človek je več želel ponuditi najboljše, kar vem in znam. Spoznal sem, da informatika ni tisto, kar radosti mojo dušo in sem se v celoti posvetil pomoči Vam.

Na individualnih svetovanjih in coachingih vam pomagam do miselnega preboja in razbremenitve psihičnih bremen. Na številnih predavanjih vam pomagam do informacij, ki doslej niso našle poti v javnost. Na prijazen in nežen način vam razlagam svet, ki ga v splošnem ne razumemo. A najpomemb­ne­je je spoznati sebe! Z vikend delavnic Iz človeka – Človek udeleženci odhajajo z velikim navdušenjem ob spoznanju svoje lepote, moči in darov, ki so v vsakomur od nas. Okrepljeni so z zavedanjem, da imajo v sebi neizčrpen vrelec ljubezni, skozi intuicijo pa dostop do kozmične modrosti; z njima noben problem ni pretežak, tudi bolezen ne.

S prijatelji smo dodelali vizijo o izgradnji novega sveta, sveta miru, ljubezni in blagostanja. Popisana je na www.enost.si. Sodelovanje pri tem načrtu je najplemenitejše, kar lahko storite v življenju.

Tu sem, če me potrebujete. Vaš napredek je moja radost in nagrada.