Zvočni tretmaji

Zvočni tretmaji Preverjeno

Ocene

Opis

Alja Petric, pevka rojena v Prekmurju, je svoje življenje po diplomi iz arhitekture (2012) usmerila v raziskovanje glasbene umetnosti, glasovno-zvočnih frekvenc in njihovega vpliva na človeka. Študira jazz petje na Koroškem deželnem konservatoriju v Celovcu, je samozaposlena v kulturi in mentorica petja na Glasbeni šoli B.A.S.E. v Ljubljani.

Z raziskovanjem zvoka in izvajanjem zvočnih tretmajev se aktivno ukvarja od leta 2013. V preteklih letih se je udeležila raznovrstnih izobraževanj na temo zdravljenja z zvokom in terapevtsko uporabo glasu. Zaključila je izobraževanje na Peter Hess® Academy (Peter Hess® Akademija) v Zagrebu in pridobila naziv »Praktičar Peter Hess zvučne masaže«.

Je ustanoviteljica in zastopnica društva Enovita Društvo za veselo življenje v katerem izvaja različne aktivnosti na področju zvočnih meditacij, delavnic in zvočnih koncertov.

Od leta 2014 do 2017 je aktivno sodelovala s Termami Banovci in izvajala vsakotedenske skupinske ter individualne zvočne sprostitve in zvočne masaže s himalajskimi pojočimi posodami.

Svoje večletno raziskovanje akustičnih terapevtskih glasbil in vokalno umetnost povezuje tudi na zvočnih koncertih s projektom Zven trenutka, (OD)Zven tretnuka in performansem Zvočne krajine – Spevi & Arije v katerem sodeluje z umetnico JUNEsHELEN.