Povezani v bralnem krogu z Anastasijo

Tudi vi uživate v zorenju in pobiranju pridelkov z vrta? Ste preverili, da je hrana, ki jo sami pridelate drugačna od kupljene v trgovini? Če še niste prebrali, potem je zdaj pravi čas, da posežete po knjigah o Anastasiji, predvsem prvi knjigi. “Anastasija mi je obširno in zavzeto pripovedovala, kakšne možnosti se lahko odprejo ljudem, ki komunicirajo z rastlinami. Na splošno o dveh temah govori s posebnim vznemirjenjem, navdušenjem in nekakšno zaljubljenostjo – o vzgoji otrok in vrtičkarjih.” – Vladimir Megre

Z željo, da se povežemo med seboj in prebiramo ter udejanjamo tisto, kar prepoznamo da je prav, in se dotika našega srca,

vas vabim, da se pridružite bralnemu krogu v Žarku, ki ne bo samo bralni, temveč tudi pogovorni …

Srečanja potekajo enkrat mesečno

Dogodek je brezplačen in bo trajal največ dve šolski uri. Lepo prosim za potrditev prisotnosti po telefonu 031 614 898 ali po e-pošti zarek@siol.net.

V prvem srečanju sem predstavila celotno zbirko knjig in kako so prišle v Slovenijo, kako so meni spremenile življenje.

Veselim se srečanja, skupnega prebiranja in pogovora z vami,

Helena

Naj vas še povabim k soustvarjanju IX. knjige o Anastasiji – na povezavi

Še posebno priporočilo:

V Žarku imamo veliko prijaznih obiskov in tudi klicev. Naj posebej omenim simpatično štiričlansko družino iz drugega konca Slovenije. Starša pravita, da so jima knjige o Anastasiji spremenile življenje in da imata sedaj bogatejše življenje; skupaj z otrokoma se učijo živeti v sožitju z naravo in seveda ljudmi. Kako preživeti v teh kriznih časih…pravita: “Saj vse piše v knjigah, kako se obogatiti na prav vseh nivojih in živeti v večjem obilju, pa ljudje tega kar ne vidijo.” Tako so nakupili kar nekaj knjig o Anastasiji za darila svojim znancem. Tele srčne misli delim z vami z željo, da se vam ogreje srce, da najdete pravi navdih zase ter preprosto ste SREČNI. Knjige, ki vam lahko premenijo življenje (pa kot že veste) so na voljo pri nas.

Z veseljem se odzovemo povabilu v vaš kraj, ali na vaše rodovno posestvo, knjižnico, društvo… in vam pripravimo predstavitev knjig o Anastasiji iz zbirke Zveneče cedre Rusije.

|||::
Predavalnica Žarek Sončni dvori
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE
NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
zanimivo bo
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah. Pripravljamo pa tudi veliko novosti, katere ti bodo zagotovo všeč.
Naroči se: