Predavanje o človeških omejitvah in sposobnostih

Dobrodošli na interaktivnem 2-urnem predavanju o naših človeških omejitvah in sposobnostih. Spoznali bomo par orodij in tehnik s katerimi lahko spremenimo svoje življenje, povabili vas bomo na delavnico, na kateri se boste lahko spoznali s telesnim procesom ACCESS BARS in se ga naučili izvajati, prav tako telesni proces MTVSS.

Ali veste da ta resalnost ni vse kar obstaja? Obstaja svet, ki je onkraj naših trenutnih misli, občutov in čustev. Ali ste vedeli da 98% misli, čustev in občutkov ne pripada nam? Sprogramirani smo na kolektivna prepričanja in avtomatizme, vedenja, ustvarili smo svet polarnosti, ki nam onemogoča, da bi lahko videli svet iz čisto druge perspektive in da bi lahko drugače delovali.

Kako iz začaranega kroga? Kako postati zavestni ustvarjalec in kreator vsega v svojem življenju? Pripravite svoja vprašanja in dobrodošli. Kaj vse je še mogoče? Ali ste pripravljeni zahtevati od življenja kar si želite, raziskati svoje talente, sposobnosti, moč, vrednosti, darove in kdo ve kaj vse

Predavanje vodita Ana Omanovič in Nadja Ogrinc. 

Ana Omanovič je life-coach, voditelj delavnic, sokreator projekta Hiša radosti in Certified Access Consciousness Facilitator, Access Bars in Access Body Facilitator. Je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti. V preteklem letu je bila na več kot 14-ih mednarodnih več dnevnih seminarjih, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja s tehniko, telesnimi procesi in orodji Access Consciousness.

Nadja Ogrinc, ki se je v preteklem letu dni s pomočjo delavnic osebne rasti v Hiši radosti odprla življenju, ki si ga ustvarja čisto po svoje. Opravljenih ima več različnih delavnic Access Consciousness, med njimi tudi Temeljni tečaj ter Stopnja 1, in je voditeljica delavnic Access Bars.

Termin: Četrtek, 12. november 2015, ob 18h
Lokacija: MCC kavarni v Celju: Mariborska 2, 3000 Celje
Cena: Dogodek je brezplačen.

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !