16 tedenski spletni tečaj: “Hrana” za SREČNO Dušo

16 tedenski spletni tečaj: “Hrana” za SREČNO Dušo Preverjeno

Ocene

Opis

Bliža se konec leta in tako kot vsakokrat bomo ob vstopu v novo leto imeli veliko želja, predvsem pa bomo polni novih oblljub. Predvsem tistih, ki jih kot ponavadi ne bomo uresničili:((

Če si ne zatiskamo oči, je to resnica večine.

Pa naj bo tokrat DRUGAČE!

Leto 2020 se začenja z izjemno energijo in močjo transformacije, kar bo odlična energijska podpora za vse, ki letos želite narediti močan PREBOJ.
Tudi med letom nam bo ta silna vibracija v veliko pomoč in podporo, ter nas bo vztrajno potiskala v začrtani poti naprej.

Ta izjemno ugoden čas sem izkoristila kot pomoč za začetek nečesa novega, za ZAČETEK novega načina “prehranjevanja za našo dušo” .
Tokrat le za ŽENSKO DUŠO:))

Kajti, ko se boš naučila hraniti svojo Dušo s “pravo ” hrano, ti bo duša hvaležna, ti pa boš SREČNA. V tem tečaju se boš tega naučila skozi svojo astrološko karto, ki je unikatna, tako kot si unikatna in edinstvena ti.

Ker ti SREČE zunanji svet ne bo nikoli dostavil.
Ker Sreče ni moč naročiti, kupiti in dostaviti!
Ker Sreča je občutek,
občutki pa niso zloženi na trgovskih policah, niso naprodaj,
nimajo lepih embalaž
in nimajo cene.

NOVOLETNO OBLJUBO ” DA BO TVOJA DUŠA SREČNA”, boš zlahka uresničila, če se že zdaj PRIPRAVIŠ nanjo. Zato je investicija v tečaj do 15.12.2019 izjemno ugodna!

Če si za, se nam pridruži, ZAČNEMO 6.1. 2020.

* vse kar moraš vedet in te še zanima…..KLIK NA: http://astrosens.si

*Ob prijavi mi prosim pošlji še svoje rojstne podatke (potrebujem, jih za izdelavo tvoje astrološke karte)

srčno vabljena na ta poseben SOUL TREVEL, ki ga vodim
Marjanca Vergan, profesionalna astrologinja z mednarodno priznanim certifikatom ISAR, certificirana energijska astrologinja, intutive & success coach in astroterapevtka z diplomo Inštituta Johannes Kepler iz Beograda.

Se kmalu srečamo))

Slike

Video