7-dnevni jedilnik za ženske

7-dnevni jedilnik za ženske Preverjeno

Ocene

Opis

Jedilnik za ženske je namenjen tebi, če imaš željo urediti svojo prehrano ter prekiniti krog nezdrave prehrane, slabega počutja, utrujenosti in odvečnih kilogramov. Gre za prehranski program, primeren za dolgoročno prehranjevanje žensk. Odličen začetek na poti bolj zdravega načina življenja, prijazen vsakemu žepu.

Zagotovo veš, da se tvoje celotno zdravje, počutje in kvaliteta življenja vrti ravno okrog hrane. In največja težava je v tem, da se nam na vsakem koraku spretno ponujajo nezdrave dobrote, pripravljene na takojšnje uživanje. Pomanjkanje časa v dirki sodobnega vsakdana je odličen vir zaslužka za mnoga podjetja, ki nam za malo denarja nudijo okusno hrano. A to ni hrana, ki “hrani” naš organizem. Hrani le naše čute, telo pa ostaja lačno – in izčrpano!

7-dnevni jedilnik za ženske predlaga jedi, ki so pripravljene iz osnovnih živil, polnih hranilnih snovi, ki poživijo organizem, ter so obenem okusne in hitro pripravljene. Poudarek je predvsem na vrsti hrane. Obroki so nasitni, tako se želja po velikih količinah hrane samodejno zmanjša.

Na voljo imaš prehranski program, ki deluje. Vprašanje je le, če je tvoja želja po spremembi močnejša od želje, da nadaljuješ v ustaljeni (nezdravi) rutini… ?

Jedilnik za ženske po metodi Zdrava In Fit (ZIF):
– NE temlji na omejevanju kalorij, zato ne boš lačna (in pod stresom); če izbiraš pravo hrano, se nasitiš, sitost pa traja dalj časa – zato se boš lažje odrekla svojim “prehranskim pregreham”.
– Obroki v ZIF jedilniku so okusni in raznoliki, zato jih boš pojedla z užitkom in se jih ne boš nič kaj kmalu naveličala.
– Vse ZIF jedi so preproste in hitro pripravljene ter prilagodljive.
– Cilj je, da se naučiš, kaj in koliko pojesti, potem pa si jedilnik prilagodiš po svojem okusu ter prevzameš kot svoj nov način prehranjevanja.

Jedilnik prejmeš v obliki e-knjige, ki si jo naložiš na telefon in računalnik, tako lahko do njega dostopaš kadarkoli.

Vsebina:
– kompleten 7-dnevni jedilnik z recepti in namigi za različice, tako boš imela pester jedilnik, ki ti daje natančna navodila in ti obenem dopušča nekaj svobode;
– BONUS: 7-dnevni razstrupljevalni program.

Program sem pripravila certificirana prehranska svetovalka in učiteljica joge Tanja Baća.