Access Bars tretma

Access Bars tretma Preverjeno

Ocene

Opis

Kakšno želite, da je videti vaše življenje?

Kaj če bi lahko dotik 32 točk bil začetek nečesa drugačnega?

Kaj če bi vaše življenje znova postalo vredno in bi živeli brez obsojanja sebe?

Zelo zgodaj smo se v življenju naučili, da je obsojanje sebe nekaj kar pač počnemo in to je naš način delovanja. Kaj pa če je bilo obsojanje sebe najbolj neprijazna stvar, ki ste si jo kadarkoli naredili?

Vabim vas v čudovito orodje, ki mu pravimo “Barsi”, ki začne to obsojanje raztapljati od znotraj. Kaj če resnično obstaja drugačno delovanje, takšno, ki je prijazno do nas, nežno, je lahkotno in smo do sebe lahko in zmoremo biti tako dobri, kot si to želimo da so do nas dobri vsi, ki nas obkrožajo. Ta čudovit tretma, ki traja malenkost več kot eno uro nas vrne k sebi, da lahko ustvarimo in izberemo zase vse kar je resnično mogoče.

Z izvajanjem vaših barsov se prične razprševati električni naboj polarnosti iz katere delujemo v tej realnosti. Vse misli, ideje, prepričanja, razmišljanja, čustva in odnose smo shranili in verjeli ali ne, naše življenje je čudovita zbirka vsega, kar smo v življenju naredili pomembno. Vse to je shranjeno  na trdem disku iz katerega črpamo popolnoma avtomatsko naš vsakdan in temu pravimo življenje. Ali ste kdaj slišali, da delujemo na avtopilotu? Kaj pa če ni potrebno več delovati avtomatično? Kaj če imate možnost izbire?

Možganski valovi se z izvajanjem barsov upočasnijo in dopustijo dostop do vedenjskih vzorcev, sistemov prepričanj in stališč, ki jh uporabljamo od otroštva. Z izvajanjem barsov postajamo prisotnejši v svojem življenju, preteklosti pa več ne pustimo, da se projicira v prihodnost avtomatsko in spreminjamo verjetnost svojih možnosti v prihodnosti.

Še ena čudovita prednost Barsov je ta, da se uporabljajo kot  posrednik psremembe na VSEH področjih vašega življenja. Ko ste pripravljeni delovati z več zavedanja, s tem začnete odpirati vrata čudovitemu prejemanju in izbiri, dopuščanju, da ustvarite nekaj novega, drugačnega, tisto, kar želite.

Ali je čas za življenje?

Po bars tretmaju ljudje poročajo o boljšem spancu, izboljšanju odnosov, videnju večih možnosti in priložnostih v življenju, boljšem spolnem življenju, s preteklostjo se več ne obremenjujejo in si odpustijo stvari, za katere niso mislili, da je možno, gredo naprej in se premaknejo iz toksičnih odnosov, zase izberejo nove službe, nove odnose, več prijateljev, začnejo zdravo živeti in začnejo spoštovati svoje telo, odklenejo svojo kreativnost, najdejo mir, prijaznost, hvaležnost, umirjenost….

Trajanje: 70 minut
Kraj izvajanja: Hotel Bau Maribor, Limbuška 85, Maribor
Prijavite se na 040 337 369.

Do srca,

Dina

Slike