Astrologija in Tarot svetovanje

Astrologija in Tarot svetovanje Preverjeno

Ocene

Opis

Tarot ima izjemen terapevtski učinek in je zanesljiv prijatelj in svetovalec posamezniku na njegovi življenjski poti. Meditacija na tarot karte spreminja energetsko strukturo posameznika. Slike tarota delujejo direktno na nezavedno. Simboli so ključ, vrata do skrivnosti. Tarot in njegovi simboli delujejo globoko v podzavest in pomagajo pri ozaveščanju in preseganju potisnjenih vsebin.

https://www.slohipnoterapija.org/tarot-svetovanje

Astrologija je ena od najstarejših ved, saj je stara več tisoč let.
Skozi vsa ta leta si je astrologija pridobila sloves vede, ki lahko pomaga človeku, da lažje in bolje razume samega sebe, svoje notranje vzgibe, ter svet okoli sebe. Astrologija nas spominja, da je človek kot posameznik celostno bitje, ki ga gledamo skozi njegovo telesno, duševno in duhovno pojavnost. Pomaga nam razumeti, da smo del celote in da smo kot posamezniki edinstveni in posebni. In kot taki se skozi lasten proces samospoznavanja začenjamo prepoznavati na sebi edinstven način.

Astrologija je skupek vseh potencialnih možnosti posameznika, ki živi v dualnem svetu, v svetu nasprotij in nosi v sebi zapis izhoda iz matrice tega sveta. Astrologijo se lahko gleda na ravni osebnosti, na ravni podzavesti in na ravni nadzavesti.

https://www.slohipnoterapija.org/astrologija-osebnosti

ASTROLOGIJO in TAROT karte uporabljam tudi v obliki svetovanja/pomoči :
– partnerstvo in osvetlitev trenutnih okoliščin
– preseganje omejitev preteklosti
– kariera in postavitev »zdravih ciljev«
– razjasnitev dilem in problemov
– osebnostna in duhovna rast
– meditacija in samorazvoj
– biti »tukaj in sedaj«
– analiza posameznikove psihološke strukture osebnosti

V okviru terapevtskega dela opravljam tudi astrološke analize osebnosti in svetovanje s tarot kartami. Kombinacija obeh pristopov daje v praksi pozitivne rezultate. Posamezno srečanje traja približno 60 minut, cena pa je 50 evrov.