Astrološki reading – TVOJI DUHOVNI ŽIVALSKI VODNIKI

Astrološki reading – TVOJI DUHOVNI ŽIVALSKI VODNIKI Preverjeno

Ocene

Opis

»Da bi razumeli mehanizme usode, je nujno, da se poglobimo v zgodbe o živalih. Živali ustvarjajo energijsko pot našega preživetja in ta energija ima svojo obliko in inteligenco – ravno tako kot vsaka žival poseduje svojo instinktivno naravo, ki je spoj določene energije in inteligence«

Aleksandar Imširagić

Astrološki reading – TVOJI DUHOVNI ŽIVALSKI VODNIKI

Zajema razlago vaše osnovne energije, osebnosti, karakterja, potencialov, ki se jih mogoče niti ne zavedate, dotaknemo pa se tudi šibkih točk in zanje poiščemo rešitev. Posvet zajema razlago energij, s katerimi ste se rodili in v katero smer naj bi se razvijali kot duša. Kaj vas na tej poti ovira oz. podpira. Dobite tudi prognostični vpogled za obdobje v katerem se nahajate in za leto dni, ki je pred vami. Poleg osnovnega razumevanja simbolike vaše astrološke karte  na podlagi nje ugotovimo kdo so vaši duhovni živalski vodniki. Kajti vsi imamo v sebi tudi svoj instinkt, nagon, oz. energijo, ki je sorodna kvaliteti določene divje živali.

Astrološko duhovni posvet izberejo ljudje, ki si želijo z delom na sebi seči do globljega spoznavanja samega sebe in želijo razumeti svoje delovanje. Primeren je za vse, ki si želijo prepoznati svoje skrite potenciale in jih končno aktivirati. V posvetu dobijo informacijo o svojih duhovnih živalskih vodnikih. To so duhovne energije, ki jih človek potrebuje za svojo pravo integracijo, za razvoj celovite osebnosti, ki mu je bila namenjena v tej inkarnaciji. Posvet vključuje duhovnega živalskega vodnika osebne poti, njegovega pomočnika in vodnika, ki predstavlja cilj v življenju osebe. Posvet zajema razlago vseh treh duhovnih vodnikov, rituale za vzpostavitev povezave z njihovimi energijami in sporočila, ki jih imajo duhovni živalski vodniki. Posvet posnamem in pošljem avdio posnetek na vaš e- naslov.

90 minutni astrološki reading vključuje:

  • Izračun vodnika življenjske poti in njegovih 2. pomočnikov
  • Avdio zapis konzultacije
  • Avdio zapis izvajanje ritualov za vse 3 vodnike
  • Astrološko karto – izris

Vaša investicija = 90 eur

Naročilo na reading:

Svoje rojstne podatke pošljite po kontaktnem obrazcu na spletni strani Astrosens – klik na gumb Naročilo – Naročilo na posvet. Na vaš e naslov vam bom poslala predračun. Po plačilu se dogovorimo za dan in uro posveta. Posvet poteka  osebno, v mojem poslovnem prostoru v Divači , lahko pa tudi telefonsko ali po skypu. Reading pošljem tudi kot avdio – zvočni zapis.

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

profesionalna astrologinja z mednarodnim certifikatom, astroterapevtka, energijska astrologinja in intuitivni coach

Astrosens, sodobni pristopi za osebno rast in pot do samouresničitve

you tube astrosens

instagram

fb astrosens

www.astrosens.si