Celjenje čustvenih ran in integracija izgubljenih delov

Celjenje čustvenih ran in integracija izgubljenih delov Preverjeno

Ocene

Opis

Energijska tehnika »Celjenje čustvenih ran in integracija izgubljenih delov« zajema vodenje posameznika v individualen proces samospoznanja – celjenja čustvenih ran notranjega otroka, razvoja zavesti in integracijo izgubljenih delov.

V otroštvu, vse do nekje osmega leta starosti, doživljamo svet predvsem preko občutkov in nismo sposobni razumsko presojati o tem, kar se nam dogaja. Vse stiske (travmatski dogodki), ki jih v tem obdobju doživljamo, povezujemo s svojim preživetjem in kadar ob sebi nimamo »dovolj dobrih staršev«, ki nam bi stiske pomagali razrešiti in razvojne ovire preseči, del nas obtiči v preteklosti in od tam kliče »na pomoč« vedno, ko se aktivira samodejni program preteklosti po katerem preteklo stisko podoživljamo vedno znova.

Skozi proces celjenja čustvenih ran in integracije izgubljenih delov se v varnem okolju občuti čustvena rana, razrahlja in razpusti blokada in nje zavest, osvobodi življenjska energija, kar vodi do izboljšanja počutja (oseba ima več energije, izboljšajo se njene samozdravilne sposobnosti, počuti se lažja, mirnejša in svobodnejša) in izboljšanja uspešnosti v življenju (lažje odločanje in udejanjanje odločitev).

Izberite v kolikor:
• ste se pripravljeni soočiti s svojo bolečo preteklostjo in jo “zaceliti”
• se vam ponavljajo situacije povezane s posameznim čustvom oz stisko v odnosu z različnimi ljudmi in okoliščinami
• bi radi ublažili svojo čustveno občutljivost
• bi želeli odpustiti določenim osebam iz vaše preteklosti
• bi radi osvobodili energijo radosti, samospoštovanja in ljubezni do sebe

Potek: 20 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 50 minut celjenja čustvenih ran ali integracije izgubljenih delov ter 20 minut tolmačenja iskušenj in svetovanja.