Djotiš svetovanje

Djotiš svetovanje Preverjeno

Ocene

Opis

Jyotish (djotiš, đotiš, džotiš) je vedska / indijska astrologija. Analiza natalne karte in svetovanje daje globlji vpogled vase, v lastno življenje; preteklost, sedanjost in prihodnost. Jyotish pomeni “svetloba” oz. “kreator svetlobe”.

Na nas, našo osebnost, naše življenje vpliva več dejavnikov. Eden izmed njih je tudi vpliv planetov v trenutku rojstva. Vsi smo del vesolja in vesolje je del nas. Planeti v vesolju plešejo svoj ples, v trenutku rojstva pa se s svojo energijo naselijo v nas. V naši »hiši« (osebnost, življenje) se naselijo in s svojim plesom vnašajo dinamiko v sobe (področja življenja, osebnosti) v katerih prebivajo. Kakšen pečat bodo pustili planeti, je odvisno od tega v kateri sobi plešejo, s kom se družijo (s katerimi planeti), kateri planeti jim dajejo sobo v najem, kdo jih opazuje …

Vedska analiza trenutka rojstva nam omogoči, da spoznamo ples planetov v nas, s tem osvetlimo sebe, naše življenje in dobimo orodje, zavedanje, kako s planeti zaplesati, da bodo v nas in našem življenju odrazili najboljše možne lastnosti. Planeti plešejo, če jim sledimo ali ne. Če se plesu upiramo, nam soplesalec slej ko prej stopi na prste, ples ni več tekoč. Če se mu prepustimo, je lahko ples čudovit, lahko pa nas tudi odnese v daljine, ki jih še slutimo ne. Lahko pa postanemo enakovreden soplesalec in s svojo energijo, svobodno voljo in delovanjem vplivamo na planet, s katerim plešemo.

Torej Jyotish svetovanje nam pomaga prepoznati plese, ki jih plešemo v svojem življenju. Ko poznamo ritem preteklosti, lahko tekoče vplivamo na ritem sedanjosti in s tem vplivamo na ples, ki ga bomo plesali v prihodnosti. S poznavanjem in obvladovanjem korakov prevzamemo ples življenja v svoje roke.

Jyotish pristopa k posamezniku, kot enkratnemu in neponovljivemu bitju. Vpogled v natalno karto je analiza slike neba v trenutku rojstva osebe. Jyotish natalno karto analizira skozi znamenje ascendenta. Gre za točko oz. znamenje zodiaka, ki se v trenutku rojstva najbolj vzhodno na obzorju (gledano s perspektive kraja rojstva na Zemlji), torej znamenje, ki vzhaja oz. se rojeva v trenutku našega rojstva. V zahodni astrologiji je to podznak, v Jyotishu pa je to znamenje osnovno znamenje za analizo rojstne karte. Ascendent se menja na približno 2 uri – zato je najboljši pokazatelj osebnosti in individualnosti posamezne osebe.

Zato so za analizo potrebni natančni podatki o rojstvu; datum in točna ura rojstva ter kraj rojstva. Na podlagi izračuna oz. natalne karte se pripravi analiza, ki se jo predstavi oz. se o njej pogovorimo na samem svetovanju.

Svetovanje se izvaja osebno ali na daljavo (Skype). Svetovanje lahko zvočno posnamete, pripravim pa tudi pisni povzetek vaše karte z razlagami (cca. 15 – 20 strani), ki vam služi za nadaljnje samoraziskovanje in samopomoč.

Cena osebnega svetovanja ali svetovanja na daljavo ……. 99€ (v primeru, da ste že bili pri meni na kateri izmed delavnic, osebnem svetovanju ali seansah Tesla metamorfoze®, se uveljavi popust v vrednosti 24%) + GRATIS SEANSA TESLA METAMORFOZA ZDRAVJA®, v vrednosti 45€.

Če storitve pri meni naročate prvič, vam za dobrodošlico ob naročilu na Jyotish svetovanje, poklanjam GRATIS SEANSO TESLA METAMORFOZA ZDRAVJA®, v vrednosti 45€!

Naročite se lahko na info@lotos-svetovanje.si ali po tel. 031 360 797, vsak delovnik med 15. in 20. uro.