Dušna aktivacija

Dušna aktivacija Preverjeno

Ocene

Opis

Namen terapije »dušna aktivacija« je povezava človeka z njegovo dušo, vrnitve na pot zdravja, obilja in sreče. Rezultati aktivacij so zelo različni. Pojavljajo se občutna izboljšanja počutja, v življenje prihajajo nove priložnosti, novi ljudje, nove izkušnje. Spontano se zgodijo razrešitve težavnih odnosov ali situacij. Življenje postane bolj notranje bogato in izpolnjeno. Razblinijo se maske, ki smo si jih nadeli. Prizemljimo se in nase ter na dogajanje v svetu gledamo realno. Zgradimo zdrave temelje za življenje. Aktivirajo se zmožnosti slišanja svoje duše, ki je naš najboljši življenjski vodja. Začutimo, da smo v svojem življenju mi najpomembnejši. Povežemo se z Bogom in bitji svetlobe ter izvornim planetom. Prebudimo čustva, ki jih nosimo v svojem srcu.

Kaj sploh je duša? Dušo je težko opisati z besedami ali jo opredeliti na materialni način, saj se ne da določiti meje nečemu, kar nima meja. Duša je izraz lepote, domišljije in ustvarjalnosti, rojena je iz sijoče svetlobe in ljubezni. Stari Egipčani so imeli navado reči: »Če hočeš razumeti dušo, prisluhni srcu.« Duša je tisto največ v človeku, je lesketajoči se biser in vpliva tako na fizično telo kot na naš razum in čustva oz. slednje uporablja zato, da se v polnosti izrazi. Gre za večno energijo, ki prehaja iz življenja v življenje, nabira izkušnje, raste, napreduje … Duša s sabo nosi spomine na vse pretekle dogodke, vizije prihodnosti, podatke o poslanstvu, izvoru itd.

Namen povezovanja z dušo je, da spoznamo sami sebe in se imamo neskončno radi, da glede na svoje poslanstvo zaživimo lahkotno življenje, delujemo iz srca, vidimo širšo sliko dogajanja, smo sočutni in razumevajoči, sprejemamo različnost, smo pogumni in samozavestni, trdno stojimo za svojimi načeli, smo hvaležni in ljubeči, težave sprejemamo kot osnovo za rast in razvoj, imamo občutek, da smo del nečesa veličastnega … Gre za sposobnost, da delujemo modro in sočutno, hkrati pa ne glede na okoliščine ohranjamo notranji in zunanji mir, živimo vrednote Srca.

Aktivacijo izvedem na 18 točkah v našem energijskem polju, na 4 ravneh bivanja. Aktiviram energijske centre po telesu, povezavo z nebom in zemljo, izvornim in sorodnimi planeti ter vsem živim okrog nas.

Da se odvije popoln proces aktivacije, so smiselni 4 obiski, ki si sledijo v razmaku najmanj enega tedna. Na začetku izvedem kratek pogovor, katerega namen je definiranje težav, blokad, želja in izoblikovanje namere. Nato sledi aktivacija med katero udeleženec leži.

Na prvem srečanju aktiviram fizično telo, na drugem čustveno, na tretjem mentalno in na četrtem energijsko telo oz. povezavo z dušo.

Terapija, ki jo lahko izvrstno kombiniramo s terapijo s šamanskim bobnom, poteka v prostorih Templja POT SRCA in traja od 30 do 45 minut. Cena posameznega srečanja: 40 EUR, izvaja: Jernej Zorec.

Toplo dobrodošli.