Dušne kode (svetlobni jezik/light language)

Dušne kode (svetlobni jezik/light language) Preverjeno

Ocene

Opis

Na teh slikah so dušni zapis. Dušni zapisi so kode, portali, kot izgubljene informacije, katere duša v našem nezavednem išče. So sprožilci procesov, spominjanja, samozdravljenja,… Oddajajo določene frekvence v najvišje dobro osebe, ki jo pokliče.
Ne pokličejo vsakega, pokličejo pa tiste duše, ki iščejo točno ta sprožilec, za spremembo frekvence delovanja…Slika nastane intuitivno, avtomatsko po nareku iz vesoljne knjižnice, če se lahko tako izrazim)…dogajajo se zelo zanimive zgodbe. So kode izven dosega našega uma, zato včasih imajo opis, večinoma ga nimajo. Bolj kot mentalno, so usmerjene v čutenje, zato se jih ne trudite preveč razumeti, ker ni to njihov namen niti ne delujejo na takšen način. Čutimo jih preko srca, ne preko uma. Sprožajo spomine v smislu kdo vi ste v vaši biti, procese, samozdravljenje ali pa samo neko notranje občutenje nečesa, kar daje občutek znanega, vendar se mogoče še ne spomnimo tega v sebi ta trenutek, mogoče rabimo dobiti informacijo samo na višji ravni zavesti in tisto potem sproži neko drugačno delovanje na zemeljski ravni, mogoče čisto nezavedno.
Vse je odvisno od tega, kako odprti smo in dovzetni za čutenje sebe in svojega življenja. Ko boste začutili, sliko samo opazujte, včasih vas bo prav poklicala. Ne razmišljajte o njej, ampak jo samo opazujte…oblike, simbole, občutke.

Slike se lahko naredijo za različne namene:
– osebna dušna slika
– za harmonizacijo prostora
– poroko

– odnosi
.
.
.

Te kode uporabljam tudi na nakitu, nekaterim je bolj všeč, če jih lahko nosijo…ipd.

Več o mojem delu lahko spremljate na moji fb strani: Susie Nativa ali Instagramu: susie_nativa

Slike