EFT storitve

EFT storitve Preverjeno

Ocene

Opis

V tem času, ko nas pesti Korona virus, ukrepi, prepovedi, številni doživljamo stisko, nemoč, strah, jezo. Zavedam se, da je pomembno čustva predelati. Ne smemo jih potlačiti, sicer se nam bo to odrazilo na fizičnem počutju in zdravju.
Metoda EFT je preprosta, a zelo učinkovita metoda. V pomoč nam je, ko smo jezni, žalostni, razočarani, preobremenjeni, ko se spopadamo z večjimi čustvenimi težavami, kot so depresija, telesna teža, motnje hranjenja, odnosi, slaba samopodoba, fobije, izgorelost, nepolodnost ter pri fizičnih težavah in boleznih.
Vabim vas na individualna srečanja, kjer se uro in pol do dve uri posvetiva samo vaši težavi. Na prvem srečanju vas naučim postopka tapkanja, v kolikor ga še ne poznate. Proces začneva s tapkanjem na globino vdiha, potem pa začneva delati na težavi, ki jo želite odpraviti s pomočjo tapkanja. S pomočjo tapkanja po akupunkturnih točkah odpravljava neprijetne občutke, iščeva vzroke za težavo, prepoznavava nekoristna podzavestna prepričanja in dogodke. Rezultati so občutni že po prvem srečanju. Za večje čustvene ali fizične težave je seveda potrebno več vztrajnosti.
Srečanja potekajo v prijetnem prostoru na lokaciji Vipavska cesta 114, Nova Gorica ali po video povezavi.
Za prijavo in več informacij pokličite 040 900 472 (Tanja) ali pišite na tanja@tapkanje.si. Vabljeni tudi na ogled moje spletne strani https://tapkanje.si, kjer je objavljen video posnetek postopka tapkanja, v blogu pa tudi video posnetek tapkanja na strah v zvezi s korona virusom.

Slike