Energijska terapija

Energijska terapija Preverjeno

Ocene

Opis

Včasih pridemo v življenju do točke, ko potrebujemo samo malo spodbude, da zmoremo naprej sami.

​Mogoče se zavedamo določenih življenjskih vzorcev, ki jih želimo preobraziti, a ne najdemo poti, da bi jih spremenili.
V takšnih primerih je energijska terapija idealna rešitev.

​Energijska terapija temelji na dejstvu, da smo mi in vse okrog nas v svoji osnovi energija. Vzrok za slabo počutje, bolečino, bolezni pa tiči v porušenem ravnovesju in motnjah v energijskem pretoku.

​Toplo vabljeni v prijetno in sproščeno vzdušje Studia Vdih na energijsko terapijo, na ponovno vzpostavljanje ravnovesja in nemotenega energijskega pretoka.

Pogled na energijsko terapijo skozi oči ene od strank
Vera:
“Imela sem kar naporen dan, polno opravkov, že zjutraj se mi je najavljal rahli glavobol , klavrno počutje pa je še poslabšal siv, meglen novembrski dan. Komaj sem čakala popoldan, ko sem odšla na terapijo k gospe Alenki. Bila sem radovedna, kako bo vse skupaj potekalo in kakšen vpliv bo imelo na mene.
No, moram priznati, da me je že sam sprejem sprostil. Gospa Alenka je topla, mila in prijazna ženska, ki že s svojo pojavo in mirnim glasom odpravi nemir in živčnost. Ležala sem na terapevtski mizi, pokrita z odejo, v ozadju je terapevtkino delo spremljala nežna, čuteča, čarobna melodija. Prepustila sem se, kar je za mene zelo redko, ker moram vedno imeti vse pod kontrolo. Kar prehitro je terapija minila, presenečena sem ugotovila, da so vsa dopoldanska nelagodja izginila, zelo dobro sem se počutila, kar nekam lažja sem bila! Super! Nisem mogla verjeti, da že ena ura terapije to doseže. Seveda pa vem, da je potrebno več terapij, ki odpravijo določene težave, zato sem se odločila, da bom s terapijami nadaljevala.”

Slike