Energijski sprej VENUS …. za dušo in telo – 2. čakra

Energijski sprej VENUS …. za dušo in telo – 2. čakra Preverjeno

Ocene

Opis

Prebudi svojo lepoto, strast in zapeljivost. Venerin sprej je namenjen prav nam žanskam. Omogoča hitro sprostitev in prijetno relaksacijo. Daje občutek senzualnosti, lepote in zadovoljstva. Vsebuje najbolj ženstvene esence ter eterična ojla citrusov in eterično olje Ilang Ilang, ki velja za afrodiziak. Vpodbuduja strast, uživanje in harmonizira naša čustva. Sprej poudari občutek zavedanja o osebni lepoti in zadovoljstvu. Sprosti nepotrebne čustvene blokade.

Da se lažje sprostimo in občutimo svojo ženskost vplivajo izbrane kombinacije cvetnih esenc. To so Bachove esence, esence mineralov in dragih kamnov, afriške ter avstralske esence in esence iz neokrnjene narave Aljaske. Osnova spreja pa je čista izvirska voda, ki ima sposobnost prenosa teh informacij.

Vonj ima prav tako svoj zapis in vibracijo, ki vpliva na naše počutje. In predvsem ženske smo tiste, ki smo na razpoloženje precej bolj občutljive. V spreju so uporabljena izbrana ekološka eterična olja (Doterra), ki prijetno dišijo in ugodno vplivajo na naše nežne čute.

50 ml steklenička