Frekvenčna kompenzacija – za povrnitev organizma v idealno stanje

Frekvenčna kompenzacija – za povrnitev organizma v idealno stanje Preverjeno

Ocene

Opis

Frekvenčna kompenzacija stimulira imunsko obrambo, izločanje toksinov in strupenih presnovnih produktov, deaktivacijo okužb, regeneracijo tkiv in spodbuja obnovitvene procese v organizmu.

Z nebolečim in telesu prijaznim postopkom frekvenčne kompenzacije, na organih, ki kažejo šibkejšo frekvenčno sliko in znake prizadetosti, spodbudimo frekvečni potencial organa in mu pomagamo, da se povrne v svoje idealno stanje.

Kdaj se uporablja?

Če diagnostična naprava odkrije, da se na posameznih celicah, organih ali organskih sistemih pojavljajo frekvenčne motnje, uporabimo frekvenčno kompenzacijo in organizem stimuliramo nazaj v prvotno stanje ravnovesja. S tem se izboljša regeneracija in obnovitveni procesi v organizmu ter stimulira imunska obramba telesa.

Za koga je primerna?

Frekvenčna kompenzacija je primerna za odrasle, otroke in starejše. Odsvetujemo jo le epileptikom, bolnikom s srčnim spodbujevalnikom in nosečnicam. Obravnava je klientu prijazna in povsem neboleča. Izvaja se v sproščenem in prijetnem okolju.

Kako naprava deluje?

Frekvenčna diagnostična naprava uporablja algoritme kompenzacije frekvence. Gre za energetsko frekvenčni vpliv, ki stimulira telesne strukture, da se povrnejo v svoje idealno stanje. Frekvenčni etaloni zdravega organizma so registrirani v pomnilniku naprave, in v obravnavi z njimi stimuliramo telesne strukture. Spreminjanje stanja lahko sledite med sejo na zaslonu v realnem času.

Mnenja naših strank:

Kvalitetni in srčni pristop Jasmine, Aleksandra in ekipe, udobno, podporno in toplo okolje, zelo učinkovita metoda, ki jo nudi frekvenčna terapija,.. Vse to in še več me vsakič znova regenerira in navdihuje. Hvala celotni ekipi… Hvala, da ste.

Simona T., Dolenjske Toplice

Slike

Video