Individualni coaching za prehrano in vadbo

Individualni coaching za prehrano in vadbo Preverjeno

Ocene

Opis

Program individualni coaching za prehrano in vadbo ti nudi vsa potrebna orodja, da dosežeš odlično počutje, izboljšaš funkcionalnost svojega telesa ter oblikuješ lepo postavo.

 

Dobrodošla v moji družbi. Sem Tanja, svetovalka za prehrano in učiteljica Hatha joge, in tukaj sem, da ti pomagam pri spremembi življenjskega stila. Če je tvoj cilj “bikini postava” v parih tednih, prosim zapusti to stran. Tega nočem početi, ker bi ti na dolgi rok s tem naredila več škode kakor koristi.

 

Moj cilj je ta, da spravim do točke, kjer boš uživala v zdravem življenjskem stilu in ne boš imela nobene želje več, da bi se vrnila na stara pota. Fit postavca je le super stranski učinek tega, da spoštljivo in ljubeče ravnaš s svojim telesom.

 

Kaj zajema coaching za prehrano in vadbo

Individualni coaching za prehrano in vadbo zajema obravnavo in spreminjanje ključnih navad s ciljem celostne in dolgoročne spremembe življenjskega stila. Program je namenjen tebi, če si želiš dolgoročno spremeniti življenjski stil, da bi izboljšala svoje počutje ter uživala življenje v zdravem in fit telesu.

Vključuje osebna srečanja za reševanje izzivov, podporo, motivacijo in sledenje napredku. Opravljajo se meritve z bioelektrično impendanco ter meritve obsegov, zaradi česar imamo realnejšo sliko, ki ne bazira na številu kilogramov, temveč na telesni sestavi, ki je dejansko pomembna za zdravje in počutje.

 

PROCES DELA:

  • Dogovor termina za srečanje.
  • Prvi sestanek, kjer opravimo meritve in naredimo natančni posnetek navad s pomočjo vprašalnikov (vprašanja so poglobljena, nanašajo se na  stanje na področju prehrane, gibanja in ostalih ključnih navad), utemeljimo kritične točke in si zastavimo mesečne cilje.
  • Čez približno 10 dni sledi drugo srečanje, kjer predstavim načrt za prehrano in vadbo:
    – Načrt za prehrano za 4 tedne, ki vključuje obroke z recepti ter izračuni kalorijskega vnosa in deležev makrohranil.
    – Načrt za vadbo z različnimi elementi, glede na preference in skupni dogovor.
  • Srečanja potekajo na tvojem domu, stroški prevoza so pavšalni in že vključeni v ceno.

Opcijsko proti doplačilu: Vsakih 14 dni sestanek z meritvami, prilagojenim načrtom za prehrano in novimi treningi ter reševanje morebitnih izzivov. Cena za 2 srečanja: 97€

 

Potrebuješ več informacij? Pokliči me na 070 595 950  ali mi piši na tanja@zdravainfit.si