Individualni coaching za prehrano

Individualni coaching za prehrano Preverjeno

Ocene

Opis

Program individualni coaching za prehrano ti nudi vsa potrebna orodja, da s pomočjo spremembe prehrane dosežeš odlično počutje, izboljšaš raven energije in na zdrav način izgubiš odvečne kilograme.

Dobrodošla v moji družbi. Sem Tanja, svetovalka za prehrano in učiteljica Hatha joge, in tukaj sem, da ti pomagam pri spremembi življenjskega stila. Če je tvoj cilj “bikini postava” v parih tednih, prosim zapusti to stran. Tega nočem početi, ker bi ti na dolgi rok s tem naredila več škode kakor koristi.

Moj cilj je ta, da spravim do točke, kjer boš uživala v zdravem življenjskem stilu in ne boš imela nobene želje več, da bi se vrnila na stara pota. Izguba kilogramov je le super stranski učinek tega, da spoštljivo in ljubeče ravnaš s svojim telesom.

Kaj zajema coaching za prehrano

Individualni coaching za prehrano zajema obravnavo in spreminjanje ključnih navad s ciljem celostne in dolgoročne spremembe življenjskega stila. Program je namenjen tebi, če si želiš dolgoročno spremeniti življenjski stil, da bi izboljšala svoje počutje ter uživala življenje v zdravem telesu.

Vključuje osebna srečanja za reševanje izzivov, podporo, motivacijo in sledenje napredku. Opravljajo se meritve z bioelektrično impendanco ter meritve obsegov, zaradi česar imamo realnejšo sliko, ki ne bazira na številu kilogramov, temveč na telesni sestavi, ki je dejansko pomembna za zdravje in počutje.

PROCES DELA:

  • Dogovor termina za srečanje.
  • Prvi sestanek, kjer opravimo meritve in naredimo natančni posnetek navad s pomočjo vprašalnikov (vprašanja so poglobljena, nanašajo se na  stanje na področju prehrane, gibanja in ostalih ključnih navad), utemeljimo kritične točke in si zastavimo mesečne cilje.
  • Čez približno 10 dni sledi drugo srečanje, kjer predstavim tvoj osebni načrt za prehrano, ki vključuje vse obroke z recepti ter izračuni kalorijskega vnosa in deležev makrohranil.
  • Srečanja potekajo na tvojem domu, stroški prevoza so pavšalni in že vključeni v ceno.

Opcijsko proti doplačilu: Vsakih 14 dni sestanek z meritvami, prilagojenim načrtom za prehrano ter reševanje morebitnih izzivov. Cena za 2 srečanja: 87€

Potrebuješ več informacij? Pokliči me na 070 595 950  ali mi piši na tanja@zdravainfit.si