Individualni pogovori

Individualni pogovori Preverjeno

Ocene

Opis

V svetu polnem nepredvidljivih situacij, strahu, negativnosti in stisk, se nemalokrat znajdemo v nemilosti začaranega kroga in ne vemo kako naprej. Pogovori potekajo v mirnem in zaupnem okolju, lahko tudi preko Skypa po vnaprej določenem terminu. Pogovori so lahko odskočna deska za nadaljnje delo na sebi in se dobimo večkrat, lahko pa so tudi enkratnega značaja, ko se problem osvetli iz neke druge perspektive in se najde rešitev.

Individualna svetovanja zajemajo različna področja. Včasih blestimo v karieri, pa nam gre doma vse narobe; ali pa smo bolni, ker se ne znamo otresti določenih vzorcev obnašanja. Mogoče potrebujemo samo dobrega poslušalca, ki mu lahko 100% zaupamo svoje težave. Tudi sama sem ugotovila, da je največja zmaga včasih priznati, da potrebujemo pomoč, le-to poiskati in iti smelo naprej. Če ne poiščemo pomoči, se na eno težavo rada prilepi še druga in tretja. In že smo v začaranem krogu ali na točki iz katere ne vidimo izhoda, ker smo že tako osebno obremenjeni z zgodbo. Izobraževala sem se pri različnih tujih avtorjih, certifikat pa sem pridobila pri Deborah King.

Če se počutite brez moči, občutite krivdo, strah, žalost, obup, pomanjkanje samozavesti, če vam peša zdravje in ste brez energije, vam nekaj nikakor ne gre v življenju ali pa če bi želeli kakšno področje življenja spremeniti na bolje: toplo priporočam individualne pogovore oz. svetovanja.Lahko pa izvedemo skupaj tudi individualni tečaj Ozdravi svoje življenje, ki je osnovan na metodi Heal your Life, ki je oblikovan s strani Louise Hay in ki se je z leti in širitvijo znanj, dopolnjeval.

Pogovori in svetovanja potekajo v mirnem in osebnem okolju, s popolno čustveno podporo Suzane. Krasno je, ker se težav lotimo čisto drugače, kot v skupini, saj se poglobimo in posvetimo dogodkom, ljudem, situacijam in področjem, ki ne funkcionirajo, povsem individualno. Svetovanje je tudi intuitivne narave, preko katerega pridete do še globljih spoznanj na duhovnem nivoju. Skupaj pregledamo vzroke in posledice in najdemo rešitve. Lahko se dobimo enkrat ali večkrat.

Tečaj 1 na 1 pa je zasnovan kot 10 tedenski, ki traja vsakič približno 60 minut. Zajema meditacije, vizualizacije, pogovore, različne vaje, afirmacije. Preko tečaja predelamo najbolj pereča področja naših življenj: strah, odpuščanje, delo, uspeh, zdravje, kako postaviti meje, se znebiti krivde in ostalih čustev, ki nas ne podpirajo in izhajajo iz preteklih izkušenj. Vsakič dobite veliko vaj in afirmacij za področje na katerem smo delali, in si preko tega tečaja lahko sestavite neke vrste priročnik, ki ga imate v prihodnosti vedno na voljo in ga še dopolnjujete.

Na koncu prejmete tudi certifikat o udeležbi.

Svetovanja in tečaji so možna osebno ali pa po Skypu.

Reference:

” Draga Suzana, presrečna sem, da sem vas našla. Ne morem povedati, kako olajšana sem se odpeljala. Prisrčna hvala za trenutke z vami.” Mojca