8 mesečni individualni programi za osebno rast: Kako živeti svoje SANJE

8 mesečni individualni programi za osebno rast: Kako živeti svoje SANJE Preverjeno

Ocene

Opis

VIBRACIJA NAŠIH MISLI IN ČUSTVE USTVARJA NAŠO REALNOST

V naših čustvih se skriva največja kreativna moč in z njihovo pomočjo privlačimo v svoje življenje vse ljudi, situacije in dogodke. A svobodno in kvalitetno življenje živimo šele takrat, ko sami upravljamo s svojimi mislimi in čustvi in ne dovolimo, da misli in čustva prevzamejo nadzor nad nami. Samo takrat smo pravi gospodarji svojih življenj. Lahko izberemo, suženjstvo ali svobodo. Izbira je naša.

Program  je izdelan kot celovit sistem, ki nam povrne voljo do življenja in ravnotežje tam kjer je potrebno. Namen programa  je v ozaveščanju naših navad, misli in prepričanj, ki so izvor naših težav, da se tako otresemo skrbi, dvomov in strahov in jih nadomestimo z ljubeznijo, mirom in zaupanjem v dobro.

Vse, kar se dogaja v našem življenju, je namreč odraz dogajanja v naši notranjosti. Čustva predstavljajo najbolj natančen navigacijski sistem za potovanje naše Duše. Soočenje z njimi je največkrat boleče, stresno, težko ampak vedno tudi transformativno in predstavlja največji blagoslov in rešitev.

Sedem programov pod skupnim imenom Kako živeti svoje sanje,  predstavlja aktiviranje 7. osnovnih energijskih centrov – čaker, ki so povezane z našim vsakodnevnim delovanjem.

  1. Čakra – program: POGUMNO PREMAGUJEM STRAH (aktivira naše delovanje, povrne nam občutek varnosti, stabilnosti,  prebudi notranji pogum, omogoči sposobnost realizacije svojih idej in ciljev,  izboljša vitalnost in energijo, sposobnost materializacije…)

  1. Čakra – program: PRIVLAČIM OBILJE IN RADOST (povrne veselje do življenja, izboljša občutek lastne vrednosti, ustvarjalnost, ljubezen, prebudi sposobnost uživanje v življenju, hvaležnost, radost., lepoto, kreativnost…)

  1. Čakra – program: PREBUJAM SVOJO SAMOZAVEST (okrepi voljo do življenja, vitalnost, osebno notranjo moč, samospoštovanje, zdravo samozavest, odločnost, voljo, sposobnost, da izrazimo svojo avtentično osebnost …)

  1. čakra – program: SEM LJUBEZEN (povrne sprejemanje sebe in drugih, brezpogojno ljubezen, sočutje, strpnost, stik z dušo, notranji mir, ravnovesje in stabilnost, zaupanje vase in v svoje sposobnosti, osvoboditev od skrbi, izboljša pretočnost in delovanje vseh čaker…)

  1. Čakra – program: PREPOZNAVAM SVOJ PRAVI GLAS (zbistri misli, povrne sposobnost izražanja, aktivira lahkotno in samozavestno komunikacijo, jasno in spontano izražanje, izboljša učenje, pisanje, govor, razmišljanje, pravilno odločanje, avtentično izražanje sebe…)

  1. čakra: – program ODKRIVAM SVOJO INTUICIJO (poveča vašo intuicijo, vizualizacijo, omogoči razumevanje širših mentalnih konceptov, oživi optimizem, inspiracijo, vizijo, pozitivna prepričanja, najdete smisel življenja…)

  1. čakra – program: ČUTIM POVEZANOST  Z VSEM (vas poveže z božanskim, omogoči občutek globokega notranje spokojnosti in sreče, povezanost z vsem kar je, oživi občutek stabilnosti, zaupanja v najvišje dobro in povezanosti z vsem, potrpljenja in prepuščanja toku življenja…)

več o samem programu najdete na tem linku

* individualne programe vodim Marjanca Vergan, profesionalna astrologinja z mednarodnim certifikatom, astroterapevtka, energijska astrologinja in intuitivni coach.

Astrosens, sodobni pristopi za osebno rast in pot do samouresničitve

www. astrosens.si

You tube Astrosens

FB

Instagram