IZMERITE VAŠO ŽIVLJENJSKO ENERGIJO IN PRETOČNOST

IZMERITE VAŠO ŽIVLJENJSKO ENERGIJO IN PRETOČNOST Preverjeno

Ocene

Opis

Imate kdaj, ko ste v stresni situaciji občutek, da vas vedno tišči ali boli v določenem delu telesa? To pomeni, da so določeni deli telesa prekomerno obremenjeni. Če se to ponavlja lahko sčasoma pride do bolezenskih sprememb v teh preobremenjenih delih telesa.

Življenjska energija je najdragocenejša energija na svetu. Vse se vrti okoli nje in iz nje izvira življenje kot ga poznamo na zemlji. Vse premalo se zavedamo, da z njo upravljamo mi sami. Pogosto upravljamo z njo nespametno, jo izčrpavamo, kar vodi do različnih težav in celo do bolezni. Dokazano je, da je okrog 65 % vseh bolezni psihosomatskega izvora. Prav psihosomatske bolezni so dober primer, kako povezana sta fizično in psihično (energetsko) telo. Tako se spremembe oziroma neravnovesja v energetskem telesu čez čas izrazijo na fizičnem telesu, v obliki bolezni.

IZMERITE VAŠO ŽIVLJENJSKO ENERGIJO, ENERGIJSKO POLJE, ENERGETSKE CENTRE IN DEJAVNIKE STRESA

S pomočjo revolucionarne tehnologije Aureola®S izmerimo vašo življenjsko energijo, dejavnike stresa, energijsko polje (auro), energetske centre (čakre) in energijske kompenzacije. S hitrim optičnim branjem analiziramo stanje vašega organizma z vidika fizičnega in energetskega telesa. Metoda je popolnoma neboleča, brez stranskih učinkov ali posegov v telo. Postopoma položimo prst za prstom na obeh rokah na posebno prozorno elektrodo. Med prstom in elektrodo stečejo visokonapetostni impulzi, ki izmerijo energijske lastnosti organizma.

Izmerimo energijski potencial telesa

Opredelimo trenutno energijsko stanje vašega telesa in izmerimo vaš energijski potencial. Preverimo morebitna energetska odstopanja na določenih mestih in energijske kompenzacije.

Prikažemo energijske zastoje v telesu in možne težave

Na podlagi opredelitve energijskega polja telesa, se vzpostavi povezava med posameznimi energijskimi conami in človeškimi organi, ki razkrivajo energijski zastoj oz. blokado v telesu. Tako pridobimo podatke in shemo celotnega organizma, z najbolj obremenjenimi sistemi in organi, ki najbolj potrebujejo pozornost in podporo.

Grafično prikažemo vaše energijsko polje

Sliko vašega energijskega polja prikažemo tako v obliki numeričnih značilnosti, kot tudi v obliki tabel in diagramov.

Analiziramo stanje energetskih centrov

S pomočjo grafične sheme in numeričnih značilnosti analiziramo vaše energetske centre (čakre).

Preverimo raven čustvenega in duševnega vpliva na stanje organov

Sistem omogoča primerjavo energijskega potenciala organizma kot celote in energijskega stanja telesa v času merjenja ter prikaz ravni duševnega in čustvenega vpliva na splošno stanje organov in sistemov.

Svetujemo terapijo za uravnoteženje čaker

Na podlagi meritev, po potrebi predpišemo program za uravnoteženje človeških energetskih centrov (čaker), s čimer pomagamo telesu obnoviti svoje funkcionalne zmožnosti.

Slike

Video