MOKINI YOGA Joga za sprostitev, druženje in osebno rast

MOKINI YOGA Joga za sprostitev, druženje in osebno rast Preverjeno

Ocene

Opis

1|1 Yoga, Yoga v paru, Yoga v skupini, Yoga za podjetja, Usui reiki terapija, Meditacija

Ime Mokini Yoga ni izbrano naključno. Za zgodbo indijske boginje Mohini, boginjo plesa in lepote je ustanoviteljica studia slišala na svojem prvem potovanju in izobraževanju v Indiji. Studio MOKINI YOGA sodeluje z drugimi učitelji joge, organizira delavnice različnih komplementarnih dejavnosti, znanj in ved.

Hatha joga je vadba asan v kombinaciji z dihalnimi tehnikami, s katerimi uravnovesimo delovanje telesa, duha in uma. V samo vadbo so vključene sprostitvene in meditativne tehnike.

Avtorska zgoščenka Meditativno popotovanje je namenjen popolni sprostitvi. Obdarujte sebe in svoje najbližje.

Vsebina:

  • 3 meditacije/vizualizacije z naslovi Jaz sem ljubezenHvaležno srce in Kreiram Obilje
  • Joga nidra, tantrična tehnika vodene globoke sprostitve, ki nadomesti nekaj ur spanja in pomaga pri opuščanju stresa.

Dolžina: 65 minut

Cena: €20+ potni stroški ( prevzem je možen tudi osebno )

Ob nakupu treh zgoščenk je cena posamezne samo €15.

Povratna informacija poslušalcev  zgoščenke:

*CD poslušam kdaj kar v avtu, napolni me z energijo in pozitivno vibracijo. Joga nidro pa potem naredim seveda doma ali pa vzamem s sabo kar na pot, ker mi paše, če se spočijem med sestanki. Hvala! Majda*

*Všeč mi je, ker ga lahko vzamem kamorkoli s sabo in ga poslušam preko radia ali pa računalnika. To je res nekaj minut samo zame.Petra*

*Dan začnem z meditacijo in toliko časa si že vzamem, ker vem, da bom potem uspešna čez cel dan. Priporočam vsem te meditacije, meni je spremenilo življenje. Saša*

Naroči na info@mokini.si

PROGRAM joge:

  • MOKINI YOGA

Izkušnje in certifikat opravljen v Indiji prinašajo posebno vrednost vadbe. Dolgoletne različne izkušnje poučevanja pa prilagodijo prakso joge posamezniku, tako da pridobijo največ. Vadba je sestavljena iz prvin hatha joge, vinjasa joge, yin joge, meditacije, dihalnih tehnik in sproščanja.

  • 1/1 YOGA

Joga za posameznike Individualna vadba, prilagojena udeležencu glede na njegove želje in predznanje. Strokovnjakinja dveh različnih ved, joge in NLP-ja, sestavi program po meri posameznika. Osebni pristop, coaching in izvajanje joge vplivajo na proces posameznika na različnih nivojih. Tako ta resnično poskrbi za skladnost telesa, duha in uma. Cena: €35/ obisk Paket 10 obiskov: € 300, koristijo v treh mesecih od dneva nakupa. Na domu: €30/ obisk

  • LOVE ME DO

Joga za pare Spoznajta se na drugačen, še bolj intimen način. Sodelovanje, zaupanje, nežnost, sprejemanje in predaja. Skupne asane, skupna meditacija,različne dihalne tehnike, masaža, sproščanje in tudi akrobacije,so sestavni del programa. Utrjevanje odnosa preko neverbalne komunikacije in čas samo za vaju. Cena: €40/za oba

  • ANTISTRESNI PROGRAM ZA ZAPOSLENE – NOVOST!!

Dokazano je, da so zaposleni bolj produktivni, ko se dobro počutijo in se zavedajo, da so pomemben del pri uspehu vašega podjetja. Poskrbite za pozitivno vzdušje in dovolite, da poskrbijo za svoje telo, sproščen um in umirjen dih. Odločite se za vadbo v vaših prostorih ali pa izberite paket ur, kjer zaposleni poljubno obiskujejo redne termine. Izjemno ugodna cena za daljše sodelovanje! Z nami sodelujejo vodilna in uspešna podjetja v Sloveniji.

  • USUI REIKI SREČANJE, energetska podpora in zdravljenje. Terapija se izvaja na daljavo ali osebno s polaganjem rok. Simona ima najvišji naziv Usui reiki master in poleg joge, je izvajanje reiki srečanj njena velika ljubezen. Ta tradicionalna japonska tehnika lahko izboljša počutje človeka na mentalni, čustveni in telesni ravni. Deluje na daljavo, v preteklost in prihodnost. Udeleženci so nad samim srečanjem navdušeni in v večini se odločajo za paket obiskov. 10% od cene se nameni v humanitarne namene.
  • Cena: 30€/terapija na daljavo ( traja približno 20 minut ), 35€/ s polaganjem rok ( traja približno 30 minut ), 45€/s polaganjem rok ( traja približno 50 minut ). Na srečanju ste oblečeni, zato je pomembno, da ste v lahkotnih in sproščenih oblekah. Po srečanju je pomembno, da pijete zadostno količino vode. Prijave na info@mokini.si Izkoristite promocijsko ceno za prvi obisk in ob prijavi napišite geslo prvireiki10 in tako pridobite 10% popust. Reiki srečanje lahko podarite tudi kot darilo.

Urnik skupinske vadbe: http://mokini.si/urnik/

HIŠNI RED

1. Pravočasni prihod pred začetkom vadbe.
2. Med uro joge je studio zaprt in med tem časom nismo dosegljivi.
3. Skrbimo za red in čistočo v studiu in okolici.
4. Spoštujemo posameznika in poskrbimo za prijetno in spoštljivo vzdušje.
5. Plačilo programov je možno preko transakcijskega računa. Vračilo ni možno.
6. Obiski se koristijo v mesecu nakupa, določeno glede na paket obiskov.
7. Obiski se ne prenašajo v naslednji mesec. Termin obiska izberete sam. V primeru odpovedi vadbe isti dan, se šteje kot opravljena vadba.
8. Udeleženci ure so dolžni učitelju sporočiti morebitne poškodbe ali bolezenska stanja. Učitelj ni odgovoren za poškodbe.
9. V primeru nakupa 10 individualnih obiskov skupaj, jih lahko koristite v treh mesecih od nakupa. Vadba se ne prenaša na drugo osebo ( velja za vse pakete ).