Nega obraza s kristali

Nega obraza s kristali Preverjeno

Ocene

Opis

Tako ženske kot tudi moški si želimo biti lepi, privlačni predvsem pa zdravi in vitalni. Dandanes poznam ogromno tehnik in izdelkov za nego in pomlajevanje kože. Dejstvo je, da je koža naš največji organ in prav je, da zanjo lepo skrbimo in jo negujemo. Prav koža na obrazu pa je tudi najbolj izpostavljena, zato je izredno pomembno, da ji posvetimo posebno nego.

Lahko bi rekli, da je obraz najpomembnejši del telesa, saj se z njim identificiramo ter kažemo svoje občutke in čustva. Koža na obrazu pa nam tudi (po) kaže zdravstveno stanje in vitalnost naših notranjih organov. Navedeno pomeni, da lahko s pravilno negovalno tehniko vplivamo in izboljšamo, ne le videz kože, temveč tudi vitalnost in zdravje notranjih organov.

Na podlagi več letnih izkušenj lahko z gotovostjo trdim, da zdrav in mladostni videz obraza najlažje in najučinkovitejše  ohranjamo z nego, ki jo izvajamo s kristali. Pri izvajanju nege s skrbno izbranimi in primernimi kristali koža bistveno hitreje postane bolj elastična, sijoča, čvrsta, mladostna, na otip pa mehka in gladka, zmanjšajo se gube, koža dobi naraven žar…

Nega obraza s kristali pa ne poskrbi samo za mladosten in sijoč videz obraza temveč blagodejno vpliva tudi na celotno fizično telo, saj se hkrati zdravijo tudi vsi notranji organi, krepi se imunski sistem, poveča se cirkulacija, okrepi se dotok kisika in hranljivih snovi v celice, izboljša se počutje (fizično in psihično)…

Redna nega obraza s kristali je še posebej primerna za ljudi, ki so zaradi hitrega življenjskega tempa pod stresom, imajo ogromno obveznosti in skrbi ter premalo časa za sprostitev (znaki se večinoma kažejo kot gube na čelu, okrog oči in ustnih kotičkov), saj nega obraza s kristali pripomore k odpravi stresa, blokad in zastojev ter omogočijo pretočnosti življenjske energije (gladijo se gube, odpravljajo glavoboli, visok pritisk, bolečine…).

Nega obraza s kristali je edinstvena metoda, ki na popolnoma naraven način neguje vašo kožo, pri tem pa blagodejno vpliva tudi na zdravje in vitalnost celotnega telesa.

Za dosego optimalnih učinkov se priporoča od 5 do 8 zaporednih obiskov, prvi rezultati pa so po navadi vidni že po prvem obisku.