Progresija

Progresija Preverjeno

Ocene

Opis

Vizija prihodnosti

Recimo, da bi lahko pogledali naprej in videli, kam vas vodi vaše življenje.

Kako si predstavljate, da bo vaša prihodnost izgledala čez 5, 10 ali 20 let, če boste nadaljevali po poti, na kateri ste zdaj?

Kakšne so vaše želje?

Kakšne spremembe želite narediti?

Kakšne karierne poteze boste naredili?

Kako boste razvili svoje sposobnosti in talente?

Kje boste živeli ter s kom?

Če pogledamo nazaj, je enostavno videti, katere odločitve so bile prave in tiste, ki smo jih obžalovali, pa tudi učinke izbir, ki smo jih sprejeli v preteklosti. Npr. “Ko(če) bi le naredil to, ali tisto drugo …”
Toda predpostavimo, da bi lahko imeli korist, če bi imeli vpogled v stvari, še preden se zgodijo. Na nek način, lahko.

Progresija v prihodnost

Regresoterapija nam omogoča, da ponovno obudimo spomine in razrešimo pretekle izkušnje, tako, da ne vplivajo več negativno na našo sedanjost. S progresijo pa se premikamo naprej skozi čas, kjer boste jasneje videli potencial za svoje življenje in sanje, ki bi jih radi uresničili.

Če mislite, da je vaš um najnaprednejši bio-računalnik, je potem preprosto izračunati, kako se lahko vaše življenje odvije v ‘x’ letih, glede na vaše trenutno stanje, vaš odnos in vedenje. Rezultati progresije morda niso vedno takšni, kot si predstavljate.
Dobra novica je, da prihodnost ni fiksna in je lahko le pokazatelj, da so možne spremembe. Vedno bo treba raziskati več „alternativnih prihodnosti“. In to je stvar čistega potenciala, ki samo čaka, da ga odprete!

Poglej, spremeni, ustvari, namerno

Kaj, če bi lahko raziskali nekaj let v vaši prihodnosti (zdaj) in izbrali prihodnost, ki izraža najboljšo različico vas in najvišji potencial za vaše življenje, vaše sanje in želje? Kakšen nasvet bi vam dal vaš prihodnji jaz? Katere korake morate sprejeti in narediti, da boste začeli uresničevati svoje sanje namerno, z znanjem o novih možnostih, ki so vam na voljo?

Hitreje naprej

Progresija v prihodnost je resnično bogat proces, ki ima izjemno vrednost, ker vpogled, ki ga pridobite, prihaja neposredno iz najvišjega vidika vas samih. Nihče vam ne more točno napovedati, kaj naj bi se zgodilo ali kaj bi morali narediti. Namesto tega lahko doživite občutek navdiha, namena in motivacijo, ki jo spremlja poznavanje pravilnih odločitev ali dejanj, ki jih morate sprejeti in narediti. Ko ste popolnoma v skladu z namenom svojega življenja, vas spremlja občutek notranje radosti in globokega miru, ki vam jasno kaže, da ste na pravi poti v svojem življenju.

Ste pripravljeni ustvariti svojo sanjsko prihodnost?
Rezervirajte termin za progresijo in ugotovite, kako!

Seansa progresije traja približno 1 uro. Uvodni pogovor pred seanso je brezplačen, termin pa se določi po dogovoru.

Več o meni in mojemu delu si lahko preberete na: www.regresija-hipnoza.si

Informacije in rezervacije na: https://www.regresija-hipnoza.si/kontakt

Prispevek za seanso znaša samo 50 EUR.