Regresija sedanjega življenja

Regresija sedanjega življenja Preverjeno

Ocene

Opis

Beseda ‘regresija‘ pomeni, da se vrnemo in je psihoanalitični izraz, ki se uporablja za opis procesa vračanja v zgodnejši čas v našem življenju, običajno v otroštvo, da se vključi v izkušnje iz globoke podzavesti. To je, spomin, ki se ga zavestno ne zavedamo. Z uporabo hipnotičnega transa ali čustev, misli ali fižičnih senzacij ponovno obiščemo dogodke in raziščemo glavni vzrok fizičnega, čustvenega ali mentalnega problema, ki povzroča težave v vašem življenju. Vzrok potem sprostimo in preoblikujemo, tako da ste osvobojeni te izkušnje in izkusite življenje bolj pozitivno in zdravo.

Regresija sedanjega življenja spada v kategorijo holistične terapije in nas vodi do izvora našega problema ali izziva s spominjanjem, ponovnim podoživljanjem in razrešitvijo situacij, ki so bile travmatične v našem življenju in vplivajo na našo sposobnost, da dobro delujemo v sedanjosti. Je varna in strukturirana metoda terapije, ki dostopa do vaše podzavesti in (so)deluje z njo, da bi dosegla zmanjšanje simptomov ali preobrazbo fizičnih, duševnih, čustvenih težav in negativnega vedenja.

Ti neželeni problemi in vedenjski vzorci niso vedno posledica velikih ali dolgotrajnih motečih dogodkov. Pogosto lahko izvirajo iz enega samega banalnega(nepomembnega, malenkostnega) problema v določenem času v vaših zgodnejših letih, pri čemer so se dogodki, ki so sledili lahko združili s prvotno manjšo težavo, kar vas je posledično pripeljalo do nekaterih problemov ali izzivov v vašem vsakdanjem življenju. Z odkrivanjem, ponovnim spoznavanjem in razumevanjem teh vzrokov lahko sprožimo globoko zdravljenje znotraj nas.

Kako deluje?

Regresija sedanjega življenja vam pomaga pri raziskovanju vaših življenjskih problemov ali izzivov z uporabo duhovnih načel, iz katerih lahko dobite globlje razumevanje o vaši življenjski  situaciji. Lahko pridobite drugačen pogled na vaše probleme ali izzive in odkrijete, zakaj so se nekatere stvari zgodile (ali se še dogajajo) v vašem življenju, ali pa vam lahko celo pomaga razumeti, zakaj so v vašem življenju prisotni nekateri ljudje. Ne samo, da imajo življenjski dogodki lahko več smisla z razumevanjem, ki ga pridobite tekom regresoterapije, ampak vam terapija pomaga sprostiti tudi čustvene vezi, nepričakovano tesnobo ali nepojasnjen strah, celo skrivnostne bolečine, ki lahko izginejo z ugotovijo njihovega izvora.

Hipnotično trans stanje (lažje stanje transa-alfa stanje) se uporablja zato, da vam omogoči, da se vrnete nazaj v zgodnejše čase, da sprostite blokade, ki povzročajo vaše trenutne probleme ali izzive in dosežete razrešitev. To prinaša s seboj nova spoznanja in uvide, ki vam omogočajo, da živite srečnejše in zadovoljnejše življenje.

Regresoterapija tako kot druge oblike terapije, kot je svetovanje, vam pomaga pri odkrivanju in reševanju problema pri njegovem izvoru, in sicer vam pomaga pri doseganju točke sprejemanja, razreševanja in zdravljenja »problema ali izziva«, iz katere se lahko v mnogih primerih premaknete naprej veliko hitreje!

Kaj lahko pričakujete od seanse?

Pomembno je, da se počutite sproščeno z mano, zato vam predlagam, da pridete na eno uro brezplačnega posveta, da boste lahko dobili občutek, kako bi bilo, če bi dejansko delali z mano in mi zastavite kakršna koli vprašanja glede hipnoze ali regresoterapije. Posvet mi prav tako daje priložnost, da vas spoznam in ugotovim, kaj se dogaja v vašem življenju in kaj želite doseči s seanso. Če se odločite, da boste nadaljevali, potem se bova dogovorila za termin seanse. Na dan regresoterapije se bova pogovorila o zgodovini problema ali izziva in se nato dogovorila o ciljih terapije, ki bo omogočila, da vam postavim več vprašanj in bolje razumem vaše probleme ali izzive. Nato vas bom spravil v hipnotično stanje transa in vas popeljal nazaj v najbolj primeren čas za soočanje z vašimi problemi ali izzivi. Vse informacije, ki jih bom pridobil, bodo veljale za zaupne in jih ne bom razkril brez vaše popolne privolitve. Med seanso bodo vaše oči zaprte in boste poslušali moj glas, medtem ko vas bom vodil do globokega stanja sprostitve, torej do hipnotičnega stanja (alfa stanja) in vas spraševal kaj doživljate. Sproščeni boste, vendar se boste zavedali, kaj se dogaja okoli vas. Po seansi se boste lahko počutili polni energije, lažji in zelo sproščeni. Pogosto se spremembe dogajajo na različnih ravneh in povzročajo pozitiven premik v vašem počutju. Včasih pride do zdravljenja samo iz razumevanja, kje je vaš problem nastal. Med samo seanso lahko pride tudi do usklajevanja ravnovesja z uporabo terapevtskih tehnik, ki sem se jih naučil. Vsekakor si bom prizadeval, da vam bom pomagal kar najbolje izkoristiti vaše seanse, da boste pridobili vse potrebne odgovore iz vaše višje zavesti. Po seansi bo čas za pogovor in zaključek.

To je izjemno močna tehnika zdravljenja, ki nam lahko poda globoko razumevanje, zakaj se ljudje in mi sami obnašamo na določen način. Prav tako pa tudi sprosti travme, ki so shranjene v telesu in se jih posameznik morda sploh ne zaveda. Odkriva negativne vplive, ki vplivajo na naše življenje. Omogoča vam, da odkrijete več o tem, kdo v resnici ste, in vam ponudi izredno močne in življenjsko spreminjajoče se zdravljenje. Vključuje tudi terapijo telesa, regresijo notranjega otroka in odstranjevanje ujetih duš.

Nekatere težave, ki jih je mogoče rešiti z regresoterapijo, so:

• strahovi in ​​fobije,
• depresija,
• stres,
• blokirana čustva,
• travme in zlorabe iz otroštva,
• kronična bolečina v vratu in hrbtu,
• občutek manjvrednosti in krivde,
• negotovost in slaba samopodoba,
• obsesivne misli,
• nespečnost,
• alkoholizem in druge odvisnosti,
• spolna intimnost,
• plodnost in nosečnost,
• samozavest.

Regresoterapija lahko vključuje tudi:

• razrešitev slabih navad in vzorcev,
• zavedanje in notranja mirnost,
• izboljšana empatija in pozitivna čustva,
• povečanje ravni energije,
• izboljšanje fizičnih stanj, kot so bolečine, astma, kožna stanja itd.,
• uskladitev z vašo notranjo modrostjo, kar prinese večjo jasnost o vašem življenjskem namenu.

Regresoterapija je pot, ki zdravi brazgotine duše. Nič ni izključeno pri odkrivanju resnice. Terapevt je vodnik, klient pa je spremljevalec, sopotnik na poti v svojo notranjo modrost in pretekle spomine. (Baldwin 1991)

Zdravljenje notranjega otroka

Če naše potrebe po negovanju, zaščiti, ljubezni itd., v otroštvu, niso bile izpolnjene, lahko dogodki v našem življenju pripeljejo na površje čustveno neravnovesje. Stvari, kot so zasvojenosti, negotovost, zapuščenost, strah, jeza, žalost, zaupanje, težave v odnosih, lahko prihajajo iz otroštva. Ti spomini so potlačeni globoko v podzavesti in jih je mogoče podoživeti v hipnotičnem stanju. Lahko jih preoblikujemo in ozdravimo, tako da lahko živimo veliko srečnejše in bolj izpolnjeno življenje.
V tem hipnotičnem stanju lahko ta »potovanja«, čutite, zaznavate ali vidite, in ti občutki se med seanso zdijo zelo resnični. Potovanje je koristno, saj lahko pridobite veliko vpogledov, preobrazbo situacij / čustev in zdravljenja.

Terapija telesa

Terapija telesa je oblika terapije, ki podpira telo, da sprosti nabrani stres, napetost in spomin iz preteklih izkušenj, ki lahko povzročijo čustvene, fizične, mentalne in energetske omejitve, ki so pogosto povezane s posebnimi dogodki, spomini, travmi ali telesnim spominom. Da bi razumeli, kako se spomini shranjujejo v telesu, razmislite o naslednjem primeru: Ko se razjezimo ali presojamo o sebi ali drugih, neizražena jeza ni shranjena le v naših glavah ali čustvenem telesu. Prav tako je shranjena v telesu in se izraža. Čustvena bolečina, ki jo čutimo, ima lahko številne oblike, vključno z žalostjo, presojo, jezo, malodušnostjo, razdražljivostjo ali zamero. Ta čustvena bolečina bo imela fizični učinek in se bo manifestirala v fizičnem telesu. Za večino od nas je pogosto težko verjeti, da lahko naše vznemirjene in nepredelane emocije danes, povzročijo fizične bolezni jutri samo zato, ker se shranijo kot spomin v telesu. Da bi uporabili analogijo telesa kot dnevnik, je tako, kot če berete dnevnik bolečih zgodb, ki so zapisane in shranjene v telesu. Ko bodo zgodbe razumljene, razrešene in sproščene, se bodo telo, um in duša dvignili nad »bolečino«. Proces osvoboditve bo fizičnemu telesu omogočil, da se počuti lažje in bolj svobodno. S sproščanjem teh ujetih oz. potlačenih čustev nam telo omogoča, da se spustimo tudi na potencialno bolezen, ki je shranjena v telesu. Ko se to zgodi, lahko znova prinesemo veselje v naše življenje in se osredotočimo na širjenje in rast v življenju.

Včasih spomini, ki jih naše telo shranjuje, niso vedno spomini, ki se jih zavestno spomnimo. Morda ste bili premladi, da bi se spomnili. Morda ste omedleli ali pa iz kakršnega koli drugega razloga ne veste, kaj vaše telo ve.

Odstranjevanje ujetih duš

V naravnem krogu življenja in smrti se duša umakne v svetlobo, potem ko je zapustila telo. Včasih pa se zgodi, da duše ne morejo napredovati, ker ostajajo vezane na zemeljsko raven iz različnih razlogov, kot so nedokončani posli, travmatična smrt, skrb za ljubljeno osebo na Zemlji, strah pred svetlobo itd. Tem dušam pravimo ujete duše. Lahko jih imenujemo duhovi, vendar se na splošno domneva, da imajo enako osebnost in lastnosti, kot oseba, ki je umrla.

Odstranjevanje ujetih duš je naraven proces, ki ga ni treba zavijati v skrivnost. Vse v vesolju je sestavljeno iz energije. Odstranjevanje ujetih duš pa se ukvarja samo z energijami, ki jih večina od nas ne vidi in se jih večinoma ne zaveda. Elbert Hubbard je dejal: “Nadnaravno je naravno, ki še ni razumljeno”.

Prisotnost ujetih duš lahko vpliva na ljudi na več načinov. V nadaljevanju je prikazan vzorec nekaterih simptomov, ki bi lahko nakazovali prisotnost teh duš ali negativnih energij. (Upoštevajte, da prisotnost enega ali več simptomov še ne pomeni, da gre za prisotnost ujete duše).

Ti simptomi so:

• pomanjkanje energije
• nihanja razpoloženja in spremembe vedenja
• motnje v spominu in / ali slaba koncentracija
• slišanje motečih glasov
• zloraba drog in / ali alkohola
• impulzivno vedenje
• huda tesnoba, depresija ali fizične težave brez očitnega vzroka

Seansa vam lahko pomaga pri:

• odstranjevanju ujetih duš, nezemeljskih in demonskih energij,
• psihičnih napadih, napadih črne magije, prekletstvih, urokih,
• čiščenju, zdravljenju in uravnoteženju doma in zgradb.

Regresoterapija ponavadi vključuje razumno kratke serije 2 do 3-urnih seans, namenjenih iskanju rešitve za določen problem ali izziv.

Ste pripravljeni zaživeti svoje življenje, kot si ga želite?
Rezervirajte termin za regresijo sedanjega življenja in ugotovite, kako!

Seansa regresije sedanjega življenja traja približno 2-3 ure. Uvodni pogovor pred seanso je brezplačen, termin pa se določi po dogovoru.

Več o meni in mojemu delu si lahko preberete na: www.regresija-hipnoza.si

Informacije in rezervacije na: https://www.regresija-hipnoza.si/kontakt

Prispevek za seanso znaša samo 160 EUR.