Regresija v prejšnja življenja

Regresija v prejšnja življenja Preverjeno

Ocene

Opis

Regresija v prejšnja življenja

 

Regresija v prejšnja življenja po metodi Andija Tomlinsona PLR (Past Life Regression) vam omogoča raziskovanje spominov in izkušenj iz prejšnjih življenj. Ti spomini pogosto izhajajo iz nedokončanih stvari iz prejšnjih življenj, ki jih je potrebno razrešiti. Zaradi tega vplivajo na naše vedenje, čustva in prepričanja v našem vsakdanjem življenju, pogosto na nezavedni ravni. Je tudi priložnost, da dobite odgovore na vprašanja, ki ste jih vedno želeli dobiti, pa tudi notranjo vizijo o samem sebi, kot edinstvenem posamezniku. Je popolna terapija za raziskovalca, za posameznika, ki vedno išče in se sprašuje, ali je v življenju še kaj več od vidnega.

Seansa regresije v prejšnja življenja ustvarja mir in jasnost ter globljo modrost znotraj nas in omogoča, da spustimo in sprostimo vse, kar nam preprečuje živeti življenje, kot si ga želimo. Življenje je čudovito in popolno tako, kot je. S poznavanjem in sprejemanjem sebe, kot duhovnega bitja, se vrnemo v ravnovesje, v sedanjost in se učimo ljubezni do sebe in sprejemanja skozi večje sočutje in radost svoje biti.

Skozi regresijo prejšnjih življenj vam pomagam raziskati vašo preteklost. Skupaj se odpraviva na popotovanje skozi različne inkarnacije vaše duše. Z dostopom do globljih spominov, ki jih imamo shranjene v naši podzavesti, lahko pridobimo boljše razumevanje in pogled na svet okoli nas, pa tudi boljše razumevanje naših življenj. Širšo sliko, ko vidimo, več kosov sestavljanke odkrijemo. Skozi to čudovito popotovanje lahko jasneje razumemo sebe in svojo trenutno življenjsko pot.

Kako deluje?

Med seanso vas bom vodil v globoko stanje sproščenosti, lažje stanje transa-alfa stanje, ki je enako sanjarjenju. Je povsem preprosto in naravno, saj to stanje dosežete večkrat na dan. Ničesar se vam ni potrebno bati, nikoli ne boste izgubili nadzora in v vsakem trenutku se boste zavedali, kaj se z dogaja z vami. Jaz sem zgolj navigator med procesom in vem, kam morate oditi, vendar pa avtomobil vedno vozite vi sami in ga lahko ustavite ali pa zamenjate smer, če tako želite. V tem stanju lahko pridobite dostop do spominov, ki so shranjeni v najglobljih plasteh vašega uma. Čeprav lahko pride do močnih čustev in se lahko pojavijo travmatična življenjska obdobja, se seansa vedno zaključi tako, da se oseba počuti razbremenjeno in olajšano. Podoživljanje prejšnjih življenj na varen in voden način lahko nudi globoko zdravljenje ter sproščanje in odpravljanje fobij, izboljšanje odnosov ter krepitev fizične in čustvene dobrobiti. Pridobivanje informacij, ki prej niso bile na voljo iz zavestnega uma, daje življenju popolnoma nov pomen in izpolnjujočo se dimenzijo.

Zakaj se odločiti za regresijo v prejšnja življenja?

Regresija v prejšnja življenja nam ponuja dragocen vpogled v našo preteklost in sedanjost. Spoznanje, kako smo živeli prej, nam lahko pomaga premagati sedanje ovire, razumeti in premagati fobije, strahove in navade ter rešiti probleme v odnosih. Ko se ozremo na prejšnja življenja, je razburljivo in razsvetljujoče. Vendar pa je pomembno, da se spomnite, da lahko odgovore, ki jih iščete v tem življenju, resnično najdete le, če živite to življenje. Pomemben del regresije prejšnjega življenja je videti, kako potovanje vzporedno poteka v sedanjem življenju. Ko klienti pridejo do izvora svojih problemov ali izzivov, pridobijo nov pogled na te spomine in izkušnje. Te se nato preoblikujejo, saj se sprostijo energetski, psihološki in psihosomatski naboji iz preteklosti. Rezultat je resnično pozitivna sprememba za čustveno, duševno, telesno in duhovno blaginjo, ki nam prinaša preobrazbo v sedanjosti, v tem življenju.

Kaj se zgodi, če se med seanso ne razreši vse, kar je potrebno?

Nekateri terapevti bodo ljudi popeljali v prejšnja življenja samo zato, da bi videli, kdo so bili, toda po mojih izkušnjah je to pogosto škodljivo za človekovo počutje. Ko energija iz prejšnjega življenja »priplava« na površje, razkrije vse stvari, ki so ostale nerazrešene in to ima lahko določene posledice za življenje osebe. To ji sicer ne bo povzročilo trajnih posledic, lahko pa ji povzroči občutke nelagodja na nezavedni ravni.

Kaj se dogaja med seanso?

Spominjanje prejšnjega življenja je ponavadi podobno spominjanju počitnic. Morda se ne spomnite vsega, razen ključnih elementov, ki bodo skočili ven. Nekateri vidijo stvari resnično jasno, kot da se pred njimi odvija film in doživljajo vsa čustva in občutke, ki jih je oseba imela; ti so lahko dobri ali slabi. Nekateri ljudje sploh ne vidijo ničesar, vendar se jim odgovori pojavijo v njihovi glavi, ko postavljam določena vprašanja. Nekateri ljudje imajo samo občutek vedenja o tem, kar doživljajo. Ni pravega ali napačnega načina, za vsakega je malo drugače.

Ko podrobnosti o življenju postanejo jasne, in se pridobi dovolj informacij, se oseba premakne do konca življenja. To se zgodi, ko odkrije, kakšne so bile njene zadnje misli in občutki, in to je pogosto tisto, kar lahko vpliva na sedanje življenje. Tako da, če slučajno obstajajo kakršne koli zaobljube ali kateri koli strah, obžalovanje ali jeza…, se bo to preneslo na energetsko polje osebe.

Ko se življenje konča in oseba zapusti telo, da lahko potuje v varen prostor v duhovnem svetu, se začne transformativni del seanse. Klienti lahko komunicirajo z osebami, ki so bile z njimi v teh življenjih, in razkrivajo dušne dogovore (pogodbe), ki so bili sklenjene, še preden so prišli v to življenje. Ugotovijo lahko tudi, kakšno poslanstvo so imeli. Če še obstajajo dogovori, ki niso več v pomoč klientu, se lahko te dogovore zamenja z novimi, ki so »podporni«. To ima velik vpliv na prihodnje izkušnje klientov, zlasti, ko se zavedajo, kdo so ljudje iz prejšnjih življenj in kakšno vlogo igrajo v sedanjem življenju. Klienti pogosto ne izgledajo več enako, vendar so prepoznavni po svoji osebnosti ali svoji energiji. Postane jim jasno, da se nekatere osebe povezujejo z njimi že več zaporednih življenj, da so člani iste dušne skupine in so tu, da jim pomagajo ali pa, da jih izzivajo. Ti novi »dušni dogovori» lahko preoblikujejo razmere in odnose na močan način. Na seansi pregledamo tudi karmične lekcije in vidimo, česa nas učijo in, kaj je treba rešiti, da bi zagotovili, da je karma razrešena.

Ali lahko vsi dostopajo do prejšnjih življenj?

Vaš nezavedni um je skladišče vseh vaših misli, čustev, izkušenj in zbranega znanja. Vse, kar ste doživeli in spoznali v vsakem izmed življenj, je zabeleženo v spominskih bankah vašega uma. Spomin na vaša prejšnja življenja je naraven proces, ki vključuje dve glavni lastnosti: radovednost in udobno in sproščujoče stanje hipnoze. To je vse, kar je potrebno, da odprete svoje spomine in vam omogoči, da se spomnite. Spomini, ki se jih spomnite, vam bodo v sedanjem življenju pomagali doseči občutek zdravljenja.

Kaj pričakovati

Med seanso klienta vodim v stanje hipnotičnega transa (alfa stanje), ki je potreben za dostop do spominov iz prejšnjih življenj. Obstajata dve metodi za vstop v prejšnje življenje. In sicer v prejšnje življenje lahko vstopimo preko hipnoze ali pa z vzpostavitvijo mostu z določenimi čustvi, mislimi ali fizičnimi občutki, kateri nas vodijo do spominov, vzorcev in dogodkov, ki so povezani z problemi ali izzivi s katerimi se trenutno soočate. Večina klientov meni, da se informacije in spomini pojavljajo zelo hitro in spontano. Med seanso bomo odkrili pretekle travme in čustva, ki so neposredno povezani z razlogom za vašo seanso. Pri tem pa bomo uporabili transformativne tehnike, kot so telesna terapija in vzpostavitev dialoga z osebami iz prejšnjih življenj, da se dobesedno sprostijo ujete misli, čustva in telesni občutki, vpogled v dušne dogovore ter druge transfomativne tehnike… Prav tako lahko pogledamo vse vzporedne povezave iz prejšnih življenj, ki še vedno uplivajo na vaše sedanje življenje in jih tudi razrešimo.

Regresija v prejšnja življenja vam pomaga:

 • razumeti, zdraviti in razrešiti pretekle travme, ki se nadaljujejo tudi v vašem sedanjem življenju,
 • odstraniti fizične in čustvene izzive, z odkrivanjem in zdravljenjem vzrokov,
 • določiti ponavljajoče se vzorce in zdraviti boleče spomine,
 • spoznati, zakaj se soočate z določenimi izzivi v vašem sedanjem življenju,
 • odpraviti ali zmanjšati strah pred smrtjo,
 • dostopati do preteklih spretnosti, talentov in darov ter jih uporabiti,
 • prepoznati pretekle prijatelje in sorodne duše,
 • pridobiti večjo duhovno perspektivo in namen vaše sedanje življenjske poti in izbire
 • razumeti, kako preteklost vpliva na vaše sedanje življenjske vzorce in dogodke,
 • razumeti in razrešiti trenutne življenjske odnose,
 • konstruktivno oblikovati vašo pozitivno prihodnost.

Preko seanse regresije v prejšnja življenja lahko ponovno odkrijemo naše skrite talente in sposobnosti, izkoristimo pozitivne in krepilne moči in čustva za uporabo v našem sedanjem življenju skozi spominjanje in z združevanjem teh pozitivnih in vznemirljivih izkušenj.

Ste pripravljeni zaživeti svoje življenje, kot si ga želite?
Rezervirajte termin za regresijo v prejšnja življenja in ugotovite, kako!

Seansa regresije v prejšnja življenja traja približno 2-3 ure. Uvodni pogovor pred seanso je brezplačen, termin pa se določi po dogovoru.

Več o meni in mojemu delu si lahko preberete na: www.regresija-hipnoza.si

Informacije in rezervacije na: https://www.regresija-hipnoza.si/kontakt

Prispevek za seanso znaša samo 160 EUR.