Reiki tretma

Reiki tretma Preverjeno

Ocene

Opis

Pri Reikiju gre za univerzalno energijo, zato je primerna za vsakogar. Reiki vam lahko pomaga pri veliko različnih težavah, tako pri težavah fizičnega, kot tudi psihičnega izvora. Reiki je odlična podpora zdravljenju. Ker je Reiki prisoten že stoletja, je veliko zapisov in dokazov o njegovem blagodejnem delovanju.
Pomembno je tudi dejstvo, da pri Reikiju zdravljenja ne izvaja reikist, ampak gre za univerzalno energijo. Reikist je v tem primeru le prevodnik. Seveda pa je pomembno koliko energije je sposoben kanalizirati preko sebe. Bolj pretočen je reikist, hitrejše in bolj učinkovito bo zdravljenje, zato je zelo pomembno, da izberete dobrega terapevta.

Pri terapiji polagam roke na določene točke, ali pa na obolele dele. Terapijo lahko izvajamo tudi na daljavo . Reiki energija se na telesu čuti kot mravljinci, toplota ali celo vročina. Med tretmajem lahko čutite tudi močnejši odziv čustev (žalosti, jeze, besa …). Reiki namreč poskrbi, da vsa nakopičena in potlačena čustva pridejo na plano, kar vam posledično prihrani poznejše fizične težave.
Število terapij je odvisno od težave, oz. cilja in od tega kako odprti ste energijsko. V kolikor uporabljate katerokoli energijsko tehniko (joga, meditacija, dihalne vaje …) je zdravljenje lažje in hitrejše.

Terapije potekajo individualno po predhodnem dogovoru.
Terapija traja od 45-60 minut.

Slike