SENSITIV IMAGO DIAGNOSTIKA

SENSITIV IMAGO DIAGNOSTIKA Preverjeno

Ocene

Opis

Imate kakršnekoli zdravstvene težave? Ste pogosto utrujeni ali depresivni? Imate oslabljen imunski sistem? Se hitreje utrudite? Imate občutek, da nekaj v telesu ni več kot je bilo nekoč?

S pomočjo sodobne diagnostične naprave Sensitiv Imago® 530CE bomo izmerili frekvenčno sliko vašega telesa, posameznih organskih sistemov in organov, in sicer:

splošno stanje organizma,
srce in ožilje – stene srca, aorte, arterije, vranica, krvne celice,
prebavila – ustna votlina, požiralnik, želodec, črevesje, dvanajstnik, tanko in debelo črevo, danka, jetra, žolčnik, trebušna slinavka,
dihala – nosna votlina, grlo, sapnik, bronhiji, pljučna tkiva,
urinarni trakt – ledvice, sečevod, mehur, sečnica,
kosti in sklepi, čeljust, zobje,
živčni sistem – možgani, hrbtenjača, periferno živčevje,
endokrini sistem – hipotalamus, hipofiza, nadledvične žleze, ščitnica in obščitnica,
limfni sistem – bezgavke, vranica (in kri),
ženski spolni organi – maternica, jajčniki, jajcevodi, mlečne žleze,
moški spolni organi – prostata, testisi, spermiogram,
možnosti vpliva psiholoških stanj (stres, strahovi, …).

Diagnostična naprava odkriva tudi frekvenčne slike:

vsebnosti in presežkov bakterij,
škodljivih snovi v telesu – virusov, parazitov, toksinov (npr. težkih kovin),
alergije (alergene) in intolerance – hrana, kemikalije, čistila …,
negativne vplive okolja,
pomanjkanje mineralov in vitaminov,
stanje kislo-bazičnega razmerja v telesu,
ostala nesorazmerja v telesu in morebitne nevarne spremembe.
Tovrstni pristop se razvija s svetlobno hitrostjo in predstavlja pravo revolucijo na področju razumevanja in obravnavanja človekovega zdravja. Tehnologija se je razvijala in najprej uporabljala v ruskem vesoljskem programu za frekvenčno testiranje kozmonavtov, ker je omogočala dnevna snemanja brez negativnih vplivov na zdravje posameznika. Tehnologija omogoča primerjavo idealne frekvenčne slike vašega telesa s trenutnim stanjem.

Postopek je popolnoma varen

V našem centru vas bo z napravo pregledal certificirani diagnostik za Sensitiv Imago® tehnologijo. Postopek je neboleč, nima stranskih učinkov in je brez kakršnegakoli škodljivega sevanja.​​ Ker naprava nima zdravju škodljivih vplivov jo priporočamo za izvajanje preventivnih pregledov. Možni so pregledi tako celotnega telesa, kot tudi posamičnih organskih sistemov in posamičnih organov. Primerna za odrasle, otroke in starejše. Odsvetujemo jo le epileptikom in bolnikom s srčnim spodbujevalnikom. Obravnava je klientu prijazna in povsem neboleča. Izvaja se v sproščenem in prijetnem okolju.

Ob prvem pregledu vam podarimo vodnik 7 stebrov zdravega življenja

Ob prvem diagnostičnem pregledu vam podarimo vodnik 7 stebrov zdravega življenja, v protivrednosti 21 eur.

Najsodobnejša in preverjena tehnologija

Diagnostiko izvajamo na aparaturi Sensitiv Imago® 530CE, ki natančno odkriva spremembe v organizmu. Dolgoletni razvoj te vrhunske tehnologije je potekal v Rusiji v sodelovanju s podjetjem Bosch Siemens, ki je trenutno edini proizvajalec te tehnologije. Diagnostična naprava omogoča izjemno kakovostno diagnosticiranje stanja človeškega organizma in je skladna z EU zakonodajo ter ustrezno certificirana. Sensitiv Imago® diagnostična oprema vključuje več vrhunskih tehnologij. V osnovi uporablja principe frekvenčne resonance v kombinaciji z NLS metodologijo za računalniško analizo rezultatov raziskave. Uporablja edinstveno tehnologijo SBA senzorjev, kar omogoča natančno odčitavanje kvantnih lastnosti iz sistemov in organov klienta.

S pomočjo diagnostične naprave Sensitiv Imago® 530CE natančno izmerimo frekvenčno sliko in stanje vašega telesa.

Mnenja naših strank:

Ob obisku Pot zdravja me je sprejela Jasmina. Razložila, pojasnila in odgovarjala je na kup vprašanj, ki so se pojavljali ob spoznavanju z metodo računalniške diagnostike. Pot zdravja toplo priporočam vsem, ki jih zanima, kaj se dogaja v telesu in kako se lahko izboljša kvaliteta življenja. Človeka obravnavajo strokovno in celovito. Jasmina, hvala, da si!

Ivanka K., Novo mesto

***

3 v 1, profesionalnost, prijaznost in kakovost. Preventivni diagnostični pregled vreden obiska vsakega posameznika. Zelo priporočam!

Milica Č., Brežice

***

Profesionalni pristop vsakemu posamezniku, specialisticni kader.
Vredno obiska.

Miha F., Lucija

***

Priporočam vsem. Sama sem bila na začetku skeptična, vendar pa sem bila na koncu prijetno presenečena kaj vse manjka telesu. Hvala za izčrpno poročilo in nasvete, Jasmina ti si pa tak super pozitivna in ti je to delo pisano na kožo. Že uživam kar ste priporočali. Knjiga je super.

Tatjana R., Krško