Slikanje avre/aure

Slikanje avre/aure Preverjeno

Ocene

Opis

Slikanje avre nam omogoča uvid v mnoge informacije, naša avra- multiinformacijsko polje, nam lahko posreduje veliko podatkov o naši osebnosti- te informacije lahko postanejo okvir za razumevanje naših odnosov do drugih, do sebe, kariere, duhovnosti, življenjskega stila, energijskega potenciala, upravljanja s telesnimi in mentalnimi procesi. Prav tako nam prikaže dejansko stanje posameznika, uvid v samo zavest o potrebnih in konkretnih spremembah v življenju. Avra je na nek način ključ za partnerstvo z našim »Jazom«. Če delujete v skladu s svojo osebnostjo postane življenje in svet v katerem živimo prijetno mesto za življenje. Partnerstvo z našim »Jazom« je prvi in najpomembnejši korak, da skupaj z življenjsko silo rešujemo najvažnejša življenjska vprašanja. Vsi imamo svoje vrline in slabosti, ki jih je potrebno odkriti.

Slikanje avre nam pomaga, da bolje razumemo svojo osebnost, impulze, življenjske cilje in svoj potencial. Prav tako nam pomaga bolje razumeti naše slabosti in nas lažje vodi k svoji notranji iskri, svojemu sebstvu.

Slikanje in analiza avre nam prikaže naslednje informacije:
– barva naše avre in tip osebnosti
– prehodnost in odprtost posameznih čaker
– namere in želje
– naš energijski, mentalni in duhovni nivo
– nivo stresa in sproščenost telesa
– možnosti in izzivi na našo osebnostno in duhovno rast
– kako doživljamo sebe in ljudi okoli nas
– pomoč pri vzgoji otrok
– ravnovesje med ženskim in moškim principom
– dovzetnost za različne bolezni
– kako energijske in ostale terapije, kristali, homeopatska zdravila vplivajo na nas
– kaj podzavestno mislimo in občutimo
– kakšna je naša pot samouresničitve
– drugo…

Sistem za slikanje in snemanje avre AURA VIDEO SISTEM 7 PRO je bolj fokusiran na stanje zavesti, čustev in ostalih psiholoških dejavnikov znotraj posameznika, kar je velika prednost pri boljšem razumevanju sebe in svojega življenjskega poslanstva.

https://www.slohipnoterapija.org/aura-slikanje-cena-ljubljana

Kontakt: 051/783-072, grega.gregorec@gmail.com