Terapija s šamanskim bobnom

Terapija s šamanskim bobnom Preverjeno

Ocene

Opis

Zvok je darilo človeštvu – pravzaprav smo ena sama glasba. Glasba je od pradavnin sestavni del ritualov in obredov, nepogrešljiv del našega vsakdana.
Med pripomočki za ustvarjanje svetega zvoka ima šamanski boben posebno mesto in velja za enega najstarejših instrumentov. Uporabljala so ga starodavna ljudstva vseh kontinentov, saj nas ponese v čas bivanja v maternici ter nas poveže s srčnim utripom matere in ljubečo energijo izvora. Šamanski boben s svojim globokim glasom in hitrim ritmom prodre v naš fizični, čustveni, mentalni in duhovni nivo, pomaga nam, da se sprostimo in povežemo s tistimi deli sebe, ki smo jih spregledali ali utišali, da zopet začutimo harmonijo. Ker oddaja theta valove, zaide globoko v našo podzavest, zato lahko med bobnanjem privrejo na površje pozabljeni spomini, občutki preteklosti ali pa se nam osvetli vizija prihodnosti. Boben nas podpre, da ponovno začutimo svoje telo in njegove potrebe, potisne nas v delovanje, da uresničimo zastavljene cilje. Pomaga nam, da se povežemo z veličino svoje duše in energijo mame zemlje ter poženemo globoke korenine.

Za terapijo s šamanskim bobnom bodite oblečeni v ležerna oblačila. Na začetku izvedem kratek pogovor, katerega namen je izoblikovanje namere – kaj je tisto, kar bi radi razrešili, sprejeli, poglobili … Nato zaprete oči, globoko dihate, se v polnosti prepustite mogočnim zvokom bobna. Lahko ležite, sedite, stojite, plešete, pojete, se vrtite v krogu, kričite, ploskate, jokate, se smejete – karkoli, le da sledite sporočilom svoje duše.

Terapija, ki jo lahko izvrstno kombiniramo z dušno aktivacijo, poteka v prostorih Templja POT SRCA in traja 45 minut. Cena posameznega srečanja: 40 EUR, izvaja: Milena Matko.

Srčno vabljeni v objem mističnih zvokov.