Vpogled v AKAŠKE ZAPISE

Vpogled v AKAŠKE ZAPISE Preverjeno

Ocene

Opis

Kaj so Akaški Zapisi ?

Akaški Zapisi so neskončno polje zavesti, ki vsebujejo energijske zapise vsake Duše. Energijsko telo zavesti se nahaja povsod okoli nas in vsebuje neskončne in nesmrtne informacije, ki smo si jih kot Duša »zapisali« preko vseh življenj in jih dejansko zapisujemo v vsakem trenutku sedanjosti.

 Ko govorimo o Akaških zapisih, govorimo o celotnem brezmejnem energijskem zapisu od samega izvora naše Duše, pa vse do današnjega dne.
Predstavljajte si, da imate pred seboj računalnik, ki beleži vsak vaš dogodek, misel, sliko ali željo, ki se je kadarkoli pojavila na Zemlji. Akaški Zapisi tako vsebujejo celoten spekter vaših občutij, misli, prepričanj, želja, hotenj, strahov, blokad, zapletenih odnosov, vzorcev, navad, doživetij, izkušanj in konec koncev modrosti, darov in namena naše Duše.

Kaj je neskončna zavest?

Neskončna zavest je nevidno polje, katerega lahko opredelimo kot izkušnje preko kvalitet, značilnosti in lastnosti.
Kot zavedno in nezavedno polje delimo zavest naprej na področje spominov, matematičnih in glasbenih sposobnosti in področje možganov, ki označujejo naše psihične sposobnosti.Pri dostopu do Akaških Zapisov prehajamo iz navadne, človeške zavesti na nivoje duhovne zavesti, ki ji rečemo Božanska Univerzalna zavest. Na tem nivoju prepoznamo, da smo čista energijska bitja, prepoznamo Enost s Božanskim in se zavemo, da je naša kreativna moč dejansko neizmerna.

Termin Akaški Zapisi izhaja iz sanskrtske besede Akaša in pomeni nebo ali eter. Opisuje neskončnost in množičnost zapisov, ki vibrirajo povsod okoli nas in vsebujejo našo mentalno in čustveno energijo. Izražajo neomejenost svoje narave obstoja. Akaša je vitalna, dihajoča energija našega sveta. Nefizična energija, ki je vezana na človeka. Akaški zapisi so naše vodstvo, naš navdih. In vsa ta energija nam je vedno na voljo, da jo uporabimo za svoje pravilno delovanje in bivanje.

 Akaški Zapisi so naše Svetlobno telo univerzalnega zavedanja, ki sega nazaj v neskončno preteklost, vpliva na sedanjost in delujejo v neomejeno prihodnost. Predstavljajo neskončno energijo naše Duše segajočo čez prostor in čas, ki je sestavljena iz treh komponent – naših misli, energije srca in volje. Akaški Zapisi prav tako sevajo našo izvorno energijo, ki ustvarja vse okoli nas. V Akaških zapisih najdemo vse rešitve in odgovore, ki jih potrebujemo.
Vsakič, ko dostopamo do Akaških Zapisov, se naša zavest dotakne izvorne energije naše Duše, ki nas pripelje do »razsvetljenja«.  Razjasnijo se sam misli in čustva, ki pripeljejo do stanja miru in dobrega počutja.

 Katere informacije vsebujejo Akaški zapisi?

  • Akaški zapisi močno služijo pri raziskovanju preteklih življenj. Raziskovanje preteklih življenj, nam ne daje le odgovorov, kdo pravzaprav smo, ampak odkrijemo tudi vse vplive preteklih življenj, ki še danes močno vplivajo na naše življenje. Ko enkrat najdemo vpliv preteklega življenja, lahko staro informacijo ponovno zapišemo in spremenimo potek ter doživimo drugačno izkušnjo v sedanjosti. Ovire se lahko nanašajo na finančno področje, na partnerstva, odnose, osebno moč, strahove, zdravje, darove, talente…
  • Akaški zapisi vsebujejo natančne informacije sedanjosti. Trenutna čustvena energija, občutja ter naša prepričanja, misli in vzorci v katerih živimo vibrirajo s svojo neizmerno močjo. Energija, ki jo oddajamo v okolje po Zakonu Privlačnosti privlači v naše življenje vse, kar se nam v našem življenju v tem obdobju dogaja.
  • Akaški zapisi vsebujejo tudi informacije prihodnosti. Na podlagi trenutnega notranjega stanja in zavesti ustvarjamo temelje prihodnosti. Z vpogledom v Zapisi nam so nam pokazani potenciali naši prihodnosti, katere lahko dosežemo iz sedanjega nivoja dosežemo. Z zavestnim delovanjem in vibracijsko usklajenostjo lahko te cilje vedno nato tudi dosežemo. Na ta način nam je lahko pokazano tudi kaj, kar pa si ne želimo. V tem primeru pa lahko nato svojo prihodnost tudi kadarkoli spremenimo.

Z vpogledom v Akaške zapise imamo moč pridobiti informacije, ki kreirajo našo sedanjost na podlagi preteklosti. Ponujajo nam resnico izven tega prostora in časa in nam omogočajo, da uporabimo znanje in moč teh informacij za spreminjanje toka našega življenja. Z zavedanjem, kakšni dejavniki vplivajo na našo sedanjost ter kaj to pomeni za našo prihodnost, pa nam je dano tudi videti, kakšna je lahko naša prihodnost. Zavedanje informacij, ki jih pridobimo na takšen način so tako zelo koristne in bi jih morali upoštevati, saj nam večkrat prinašajo svarilo, kaj se lahko zgodi, če ne spremenimo svojega trenutnega življenja.

»Smo duhovna bitja, z človeško izkušnjo in ne človek z duhovno izkušnjo«

Kakšna je razlika med svetovanjem “Potovanje v pretekla življenja” in svetovanjem “Vpogled v Akaške Zapise?

Pri svetovanju “Potovanje v pretekla življenja” se sami, preko mojega vodstva podate na globoko notranje potovanje, ki vas vodi v tisto preteklo življenje, ki ima za vaše sedanje življenje najpomembnejše odgovore. Dano vam je doživeti neverjetno izkušnjo preteklosti ter razumeti, zakaj se določene situacije v tem obdobju še vedno dogajajo.
Pri svetovanju “Vpogled v Akaške Zapise” pa samo jaz vstopim v vaše Akaške Zapise, kjer mi je pokazana situacija nekega preteklega življenja. Informacije, povezane s tem dogodkom vam nato prinesejo odgovore na vaša sprašanja. Razkrite so mi situacije, odnosi, čustvena doživetja, občutki in prepričanja, ki so se zgodile v nekem preteklem življenju in glede na moč energijskih zapisov še vedno vplivajo na vaše sedanje življenje.

Kaj lahko pričakujem od svetovanja?

Na svetovanje pridite spočiti in sproščeni ter “odprti” za informacije, ki so vam namenjene.
Vpogled v vaše Akaške Zapise je lahko zelo splošen, lahko pa sami izpostavite določene izzive s katerimi s v tem življenju soočate. Morda želite vedeti, zakaj imate naporen odnos z nekom od staršev, partnerjem, otrokom, prijateljem in ne veste zakaj.. Morda se bojujete z notranjimi strahovi in občkutki nemoči…Ali pa se nenehno gibljete v občutkih pomanjkanja ter imate “večne” težave na finančnem področju… ? Odgovori na taka vprašanja, se navadno vedno nahajajo v enem od preteklih življenj..

Svetovanje je tako namenjeno vsem, ki si želite:

– spoznati, kdo ste iz Dušnega nivoja
– razumeti, kateri vplivi preteklih življenj so še sedaj aktivni v vašem sedanjem življenju
– razumeti, zakaj vam določeni odnosi v tem življenju prestavljajo določene izzive
– razumeti, kaj so vaše karmične ponovitve oziroma povračila
– razumeti, v katerih vzorcih in navadah iz preteklih življenj še vedno ostajate
– razumeti, od kod prihajajo vaši strahovi in negotovosti
– razumeti energije vaše sedanjosti
– razumeti, kaj kreirate v tem trenutku
– razumeti, zakaj se vam določene situacije ponavljajo
– razumeti, zakaj se nenehno srečujete s podobnimi odnosi/ ljudmi
– razumeti, zakaj se počutite v določenih odnosih »ujeti«
– razumeti, zakaj stvari ne speljete to konca
– razumeti, zakaj občuite notranjo nemoč
– razumeti, zakaj ste nesamozavestni in zakaj nimate lastne vrednosti
– razumeti, zakaj čutite omejitve na podoročju izražanja in kreative
– razumeti, zakaj ne zmorete stopiti pred množico
– razumeti, zakaj ne marate izpostavljanja
– razumeti, od kod osamljenost, žalost, občutki nesprejetosti
– razumeti, zakaj imate izzive na finančnem področju
– razumeti, kako uravnovesiti finančno energijo
– razumeti odnos do materialnega sveta
– videti potenciale prihodnosti
– razumeti, kako spremeniti prihodnot
– razumeti, kako ostati v svoji pravi, izvorni energiji
– razumeti, kako slediti svojim željam, ciljem in jih tudi doseči
– razumeti, kako ustvarjati uspešno prihosnost
– razumeti, kako živeti v obilju
– prepoznati, kaj je vaš namen in poslanstvo

 Individualno srečanje traja 90 minut, termin pa se določi po dogovoru.
Informacije in rezervacije mest na: 
alenka@dusneskrivnosti.si
Prispevek znaša 88 EUR.
Po rezervaciji termina si svoj termin zagotovite s predplačilom v znesku 30EUR.

Znesek predplačila se nato obračuna pri dokončnem plačilu na samem srečanju. Predplačilo se vam v primeru odpovedi srečanja vrne, v kolikor termin odpoveste najkasneje 72 ur pred samim srečanjem. V nasprotnem primeru je predplačilo nepovratno.