Študij Vedske astrologije – DJOTISHA – NA DALJAVO

Razpisujemo vpis v 1. letnik v šolskem letu 2015/2016.

Prvo leto študija – A vas bo pripravilo na samostojno obravnavo natalne karte zase, za svoje bližnje in tudi za osnovno samostojno svetovalno delo. Prvo leto obsega 8 modulov + vaje.

Drugo leto študija – B: Prodobljeno znanje boste utrdili in zlasti razširili. Predvidoma 7 modulov + vaje.  Po zaključenem drugem letniku pa bodo razpisani posamezni  C moduli, ki bodo obravnavali zaključen sklop oz. problematiko, npr  ayurdjotiš, izdelava letnega horoskopa, kompatibilnost, ayurveda-poglobljeno, vastu-poglobljeno, duhovni djotiš, povezava joga-ayurveda-djotiš, meditacija na osnovi natalne karte ipd. Lahko se boste udeležili posameznega oz. po želji vseh modulov. Vsebine bodo še oblikovane.

Cena: 700 eur + 30 Eur zaključne vaje.

Možno je tudi plačilo na obroke (90 EUR za vsak modul sproti)!

Pogoji:

Zaključena vsaj 5. stopnja izobrazbe in pripravljenost, da delate na sebi.

Kaj dobim?

Vsak udeleženec dobi pisno gradivo za samostojen študij ( A modul cca 400 strani) – pošiljam sproti po pošti. Dobite zvočne posnetke predavanj z rednimi študenti ter cca 1 uro skype konference na modul ali mesec.. Dobite dostop do  zaprtega foruma, kjer na praktičnih primerih razrešujemo vaše dileme oz. delamo vaje. Lahko pa zgolj spremljate kaj in kako delajo tisti, ki se želijo še bolj poglobiti. Forum je skupen z rednimi študenti.

V čem je naša šola drugačna?

V znanje džjotiša bo delno vpleteno znanje Vastuja- vedske arhitekture, saj boste spoznali, da tudi prostor vpliva na nas in na kakšen način ter Ayurvede-vedske medicine, saj je skrb za zdravje osnovna skrb vsakega posameznika. Študij džjotiša je priložnost za osebno rast in kot učiteljica joge vam bom skozi znanje djotiša predajala tudi znanje vedske filozofije za dvig zavesti – najprej za vas in dalje za ljudi, ki jim boste to znanje skozi svetovanje lahko prenašali.

Skupine so majhne, da se omogoči čimbolj kvalitetno znanje za vsakega – velja tudi za študij na daljavo.

Gradivo je zelo obsežno, cene pa zaenkrat najnižje v Sloveniji.

Džjotiš znanje ni znanje o napovedovanju prihodnosti, marveč znanje o razumevanju sebe, interakcij v katere smo bili oz. smo še vpleteni ter o kreiranju drugačne sedanjosti, da bo naša prihodnost lahko lepša.

Znanje džjotiša lahko uporabijo tudi terapevti kot dopolnitev svojega znanja saj pomaga  pri razumevanju človeka in njegovega doživljanje sveta in sebe.

Vabljeni da se nam pridružite. Vpis do 5. 11. 2015.  Naslednji dan, 6. 11. 2015 želim, da se osebno srečamo v Krškem, kjer vam razložim vse, kar je potrebno – če ne morete, se srečamo preko skype konference.

PRIJAVE in vse dodatne informacije : marta@mojajoga.org oz. 031 363 138 .

Mail prosim naslovite s “Prijava na študij”.

Po prejeti prijavi, ki naj vsebuje vaše osebne podatke – ime in priimek ter kontaktni telefon, prejmete potrditveni mail in nadaljna navodila.

Moje reference:

  • Višja djotiš svetovalka ( 6 let študija- 3 leta DA in 3 leta Vedska akademija),
  • vastu svetovalka/astrologinja,
  • ayurveda svetovalka (Maharishi ayurveda-zaključena prva stopnja)
  • učiteljica joge oz.  joga terapevtka

www.mojajoga.org

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !