TANTRA OF LIFE – 3-dnevni intenziv v naravi s Harisom

Kaj če so naša telesa čisto nekaj drugega, kar smo si lahko kadarkoli predstavljali? Kaj če je življenje popolnoma drugačno, kot smo si sploh lahko mislili?

Delavnica Tantra of Life je praktično, energijsko in fizično odklepanje teles in življenja. Dovolili bomo telesom, energiji in življenju svobodo in da zaplešemo ples življenja.

Spoznali bomo, kaj je zavestni dotik, prejemanje, dopuščanje, zaznavanje, sledenje energiji, kako biti prostor, ki odklepa, vabi, prebuja. Naučili se bomo, kako biti sprememba v svojem življenju, kako imeti aktivno telo in aktivirati telesa drugih ljudi.

Vstopili bomo v popolnoma drugačno resničnost in življenje se nam bo začelo odvijati drugače.

Kaj če ne rabimo več telo uporabljati za prikaz te omejene realnosti? Kaj če ne rabi biti več težko, utrujeno, upočasnjeno, ne rabimo več kreirati telesnih težav in omejitev?

Kaj če je naše telo lahko življenje, narava? Kaj če je lahko ekspanzivno, lahkotno in intenzivno, živo?

Skozi delavnico bomo raziskovali popolnoma nove svetove, nedojemljivo, neraziskano, nepredstavljivo. Delavnica je neskončno cartanje in uživanje za naše telo.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: 30. april, 1. in 2. maj
Lokacija: V naravi približno pol ure iz Ljubljane, kjer tudi prespimo
Cena: 333 eur (s prenočiščem in domačo hrano) – prijave sprejemamo do 28. aprila

  • Za ponavljalce delavnice Tantra of life je cena 222 eur

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Nekaj fotografij s čudovite lokacije, kjer bomo preživeli tri dni:

|||::
Dunajska cesta 58, Ljubljana, Slovenija
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE
NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
zanimivo bo
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah. Pripravljamo pa tudi veliko novosti, katere ti bodo zagotovo všeč.
Naroči se: