Tečaj energijske masaže

Če se ukvarjaš z masažo, je tečaj energijske masaže odlična nadgradnja in dodana vrednost k tvoji ponudbi. Kot vemo lahko masaža maserja izčrpa tako na fizičnem kot na energijskem nivoju. Da do tega ne prihaja, se je priporočljivo spoznati tudi z energijo, ki je prisotna pri vsaki masaži.
Masaža z ustrezno energijo je še kako dobrodošla posebej v tem času, ko nam vsem po vrsti kronično primanjkuje življenjske energije. Skozi dotik se vzpostavi pretok energije. Kakšen je ta pretok, je odvisno od maserja. Če je maser v ravnovesju in se zaveda moči energije, bo masaža izpod njegovih rok naravnost fantastična.
Masirani bo prerojen odšel domov in hodil pol metra nad zemljo še naslednji dan.
Stranke so po energijski masaži še bolj sproščene, prerojene in komaj čakajo na naslednji tretma.
Na tečaju se boš spoznal/a z osnovnimi principi energije in kako jo usmeriti v najvišje dobro. Naučil/a se boš, kako ostati v ravnovesju skozi cel delovni dan. Znanje o energiji se bo pozitivno izražalo tudi pri tvojem splošnem počutju.
Naučil/a se boš, kako biti prevoden/na in v stiku s pozitivnimi vibracijami skozi ves dan.
Tečaj zajema osnovne tehnike klasične in refleksne masaže. Drugi del sestavlja znanje o energiji in praktične vaje za prevodnost; kako najhitreje preko dotika začutiti stranko in ob podpori energije doseči kvalitetnejšo masažo.
Izstopi iz množice! Če se po masažah počutiš izčrpan/a, je tečaj kot nalašč zate.
Tečaj je primeren tudi za tiste, ki se ne ukvarjajo profesionalno z masažo. Znanje lahko še kako prav pride pri masaži svojega partnerja, sorodnika ali prijatelja. Mogoče je to tvoja še neodkrita strast ali poslovna priložnost.
Tečaj bo potekal 6. in 7. junija 2015 v Bohinju. Nudimo tudi možnost prenočišča iz sobote na nedeljo. Tečaj bo potekal v soboto, 6.6. od 9. do 19. ure in v nedeljo 7.6. od 9. do 19. ure. Vmes bo odmor za kosilo in sprehod ob jezeru.
Cena tečaja je 160 € + 15€ za prenočišče v urejenih apartmajih, kjer si je možno pripraviti tudi kosilo. Število mest je omejenih, zato poskrbi za svojo rezervacijo na e-mail: transformacija.si@gmail.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !